Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κινήσεις της ΑΕΛ, μαζί με τους στόχους της ομάδας, την φυγή του Βασίλη Γκαγκάτση αλλά και την επόμενη χρόνια στην Superleague 1, μιλώντας στον «FOCUS FM 103.6». Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
Για τις κινήσεις της ΑΕΛ και τους στόχους: 
«Έχουμε κάνει εξαιρετικές κινήσεις. Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα της Σερβίας, που έπαιζε στην Ραντνίσκι και τερμάτισε δεύτερη, ενώ κράτησε 16 φορές ανέπαφη την εστία του. Πήραμε τον αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Μιχαήλ, σε πολύ καλή ηλικία και πολλές συμμετοχές. Πήραμε τον Γιάκο, που είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με γεμάτες χρονιές. Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, με πλούσιο βιογραφικό. Πήραμε τον Φιλίποβιτς με 24 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια.Ψάχνουμε έναν ακόμα παίκτη για να κλείσουμε το ρόστερ μας. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι-οφ για να παίξουμε Ευρώπη».

Για τη φυγή του Βασίλη Γκαγκάτση: 
«Έχει ταυτίσει το όνομα του από το 1996 και μετά με διάφορους τίτλους. Πολλές προκρίσεις και η κατάκτηση του EURO 2004. Είναι ο πιο επιτυχημένος όλων των εποχών. Κάποιοι είχαν τα παράπονα τους αλλά αυτές τις στιγμές θυμάσαι μόνο τα θετικά. Πρόσφερε πολλά ο κ. Γκαγκάτσης και θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Μία σημαντική προσωπικότητα γενικότερα που σημάδεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ μετά την φυγή του έθεσα ένα θέμα, ότι είναι βεβλημένο να βρούμε έναν σύμβουλο για την θέση αυτή, ένας τεχνοκράτης, έντιμος άνθρωπος. Δεν έχω κάποιον υπόψιν μου».

Για την επόμενη χρονιά: 
«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσουν. Η ΑΕΚ αποτελεί ερωτηματικό, καθώς οι παίκτες που πήρε δεν έπαιζαν βασικοί στις ομάδες τους. Πιστεύω δεν μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Γύρισε ο Βράνιες, που μπορεί να παίξει μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί έχει ασυλία. Στο Βέλγιο έβγαινε συνέχεια με κόκκινη κάρτα. Θα χτυπάει τον αντίπαλο με τα πόδια στο κεφάλι και ο διαιτητής θα δείχνει παίζεται».

Για τον Στοχ: 
«Αυτοί οι παίκτες είναι στοιχήματα. Είναι καλός παίκτης ο Στοχ αλλά δεν είχε μυαλό. Τώρα μεγάλωσε και ωρίμασε».

Για τον Σεμέδο: 
«Έχει δύο απόπειρες δολοφονίας. Είναι έξω με εγγύηση. Παρ’όλα αυτά δόθηκαν 15 εκατομμύρια για αυτόν από την Βιγιαρεάλ, πάει να πει ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Τέτοιοι παίκτες είναι στοίχημα».

Για τον Άρη: 
«Έχει προοδεύσει πολύ. Κράτησε τον Ρόουζ που μαζί με τους υπόλοιπους θα κάνουν καλό δίδυμο. Έχει πρόβλημα τα πλάγια μπακ. Στο κέντρο έχει καλές μονάδες. Όσον αφορά τον Ιντέγιε, είναι πρώην παίκτης. Αυτοί οι παίκτες είναι στοιχήματα. Δεν έχει κυνηγούς και πρέπει να ενισχυθεί εκεί».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top