Ένα θλιβερό γεγονός σφράγισε απρόσμενα το ξεκίνημα των προσπαθειών της αγαπημένης μας ΑΕΛ ενόψει του νέου αναβαθμισμένου πρωταθλήματος. Μπορεί να μην ήταν κεραυνός εν αιθρία, αλλά σίγουρα ήταν κεραυνός που συνέθλιψε όλες τις "βυσσινί" καρδιές! Ο "πατριάρχης" του ΑΕΛικού οπαδικού κινήματος, το αγλάισμα της θρυλικής λαρισινής κερκίδας, δεν υπάρχει πια. Ο Λάκης Κουτσώνας μας αποχαιρέτησε πρόωρα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό αλλά και αστείρευτες παρακαταθήκες.

Εκ των πρωτεργατών του πρώτου Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, δημιούργησε στην δεκαετία του '70, μαζί με τους άξιους συνοδοιπόρους του, τον ιστορικό Σύνδεσμο των Ιερολοχιτών. Ήταν η μήτρα ενός οπαδικού κινήματος πανελλήνιας εμβέλειας, πάνω στην οποία βασίστηκε όλο το "βυσσινί" φίλαθλο οικοδόμημα μέχρι σήμερα.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, στελέχη και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του Λάκη Κουτσώνα, καταθέτουμε την οδύνη μας για την αδόκητη αποδημία του και εκφράζουμε τα θερμότερα των συλλυπητηρίων μας στην οικογένειά του. Ταυτόχρονα εκφράζουμε ολόψυχα την ευχή, οι "βυσσινί" παρακαταθήκες και η φωτεινή φίλαθλη διαδρομή του Ιερολοχίτη Λάκη Κουτσώνα, να γίνουν κτήμα όλων μας. Για να προχωρήσουμε ενωμένοι κάτω από την σκέπη της αγαπημένης μας ΑΕΛ, όπως ακριβώς οραματίστηκε ο Λάκης Κουτσώνας και οι χιλιάδες των συμμαχητών του.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top