Μεταγραφική ενίσχυση για τη Λαμία. Ένας πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πόντου, κατέληξε στη Λαμία, που αγωνίζεται στην Superleague. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λαρισαίο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο.
Ο 29χρονος (27/3/1990) τερματοφύλακας αγωνιζόταν την προηγούμενη περίοδο στον Απόλλωνα Πόντου με τον οποίο κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη Λάρισας και συνέχισε στον Ιωνικό, όπου έγινε και επαγγελματίας. Αγωνίστηκε επίσης στη Δόξα Δράμας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τα Χανιά, απ’ όπου μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης, καταγράφοντας και δέκα συμμετοχές στο Europa League, στον Πανιώνιο και στην ΑΕΛ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Θεοδωρόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο, κ. Παπαϊωάννου και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία και θα κάνω μια νέα αρχή σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Εύχομαι με την βοήθεια του κόσμου και του Θεού να πάνε όλα καλά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top