Η ΑΕΛ Καναδά προσπαθούσε να ανακάμψει και να νικήσει, αλλά την Τετάρτη το βράδυ δεν έκανε μια καλή εμφάνιση, αφού Jagiellonia την πίεζε σταθερά και την ανάγκαζε σε πολλά λάθη. Η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. «Είναι σκληρή ήττα για εμάς. Πρέπει να επανέλθουμε παίζοντας το παιχνίδι μας χρησιμοποιώντας την ταχύτητά μας για πίεση των αντιπάλων», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, το παθητικό των έξι τερμάτων, το μηδέν στην επίθεση, είναι αρνητικά στοιχεία που χρειάζονται ανάλυση και διορθωτικές κινήσεις από τους «βυσσινί» ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση για τη συνέχεια.
Συνέχεια που δεν αναμένεται εύκολη, αφού θα φέρει την ΑΕΛ στην πρώτη της συμμετοχή στο κύπελλο Οντάριο, το Σάββατο, 15:00, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου, με αντίπαλο τους Κροάτες του Γουίντσορ, μιας πανέμορφης πόλης 300.000 κατοίκων, στα σύνορα με το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Συνέχεια στην κανονική περίοδο θα υπάρχει την προσεχή Τετάρτη, 20:30, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου, με αντίπαλο την ομάδα των Αλβανών.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top