Πολλές φορές έχουμε ακούσει τις φράσεις statement outfit και statement pieces, άραγε ξέρουμε τι ακριβώς προσδιορίζουν; Πρόκειται για εκείνα τα outfits που είναι eye-catching και τα επιλέγουν οι γυναίκες που δε θέλουν να χάνονται μέσα στο πλήθος, αλλά να ξεχωρίζουν. Μπορεί να είναι ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ, ακόμα και το makeup που θα κάνει αυτήν την τολμηρή δήλωση. Αφήστε, λοιπόν, την πεπατημένη και βγάλτε προς τα έξω τις πιο δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητάς σας όχι μόνο στα ρούχα σας, αλλά και στη ζωή σας. Με αφορμή τα παραπάνω, εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένα φθινοπωρινά statement looks, για να πάρετε έμπνευση!

Το T-shirt με lettering θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής στο σύνολό σας; Από εμάς όχι μόνο είναι style approved, αλλά είναι και ένας μοναδικός τρόπος να δείξετε στον κόσμο τι σκέφτεστε. Με τι συμφωνείτε, τι σας εμπνέει, αλλά και τι θα θέλατε να παρακινήσει τους άλλους γύρω σας. Επιλέξτε προσεκτικά το T-shirt με το quote που σας εκφράζει και συνδυάστε το ακόμα και με το formal παντελόνι σας. Φυσικά, μπορείτε να το φορέσετε και με το τζιν σας μαζί με ένα denim jacket που παραμένει το no1 φθινοπωρινό staple από τα γυναικεία μπουφάν.

Ένα άλλο striking look που μπορείτε να πετύχετε είναι με ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα. Αν το λευκό θεωρείται ανατρεπτικό για το χειμώνα, τότε ένα εμπριμέ είναι μια μικρή στιλιστική επανάσταση. Αναζητήστε από τα κοντά φορέματα εκείνα με τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα. Αυτά με τα μεγάλα λουλούδια που θα αγκαλιάζουν το σώμα σας ή με τα ευφάνταστα prints σε υπέροχα χρώματα που δημιουργούν περίτεχνα σχέδια σαν τέχνη. Ωστόσο, φροντίστε κάθε φορά να φοράτε ένα statement piece, όπως σε αυτήν την περίπτωση το εμπριμέ φόρεμα, για να είναι πάντα το look σας κομψό. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να επιλέξετε ένα μονόχρωμο πανωφόρι, το makeup σας να είναι φυσικό και τα αξεσουάρ σας διακριτικά.

Φθινόπωρο χωρίς knitwear δε γίνεται κι εμείς αυτήν τη σεζόν συστήνουμε το total knit look. Όταν η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι να φοριέται είτε μια πλεκτή cardigan με ωραία πλέξη είτε ένα sweater, εσείς διαλέξτε να ντυθείτε head-to-toe με knitted pieces. Αν πάλι επιθυμείτε να βάλετε το τζιν ή την παντελόνα σας με ένα πουλόβερ, προτιμήστε ένα με abstract σχέδια ή ασυνήθιστο design, για να κάνετε τη διαφορά.

Μπορεί να αγαπάτε το χρώμα, τα patterns, τα oversized pieces, τα chunky αξεσουάρ ή και όλα. Αυτό το φθινόπωρο δημιουργήστε τα statement looks που θα αναδείξουν καλύτερα την προσωπικότητά σας!

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top