Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε μεταξύ άλλων στο AEL Radio για την μεταγραφική ενίσχυση των "βυσσινί" και τις αποχωρήσεις. Ανέφερε για δυο στόπερ, δυο τερματοφύλακες και έναν παίκτη για την επίθεση, ενώ στόχος της ΑΕΛ είπε είναι οι θέσεις από 5 έως 10.
Για το αν η ΑΕΛ κινείται για τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Χουάντερσον:
«Ο Χουάντερσον είναι καλός τερματοφύλακας. Μην κοιτάτε την πλάκα που του είχα κάνει εγώ, όταν είχε δηλώσει ότι ΑΕΛ είναι χειρότερη ομάδα από τον Ηρακλή. Του είπα ότι δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί. Εμείς έχουμε πολλές επιλογές και θα κάνουμε την καλύτερη. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Βρήκαμε κάποιους τερματοφύλακες αλλά τους έκοψε ο κ. Πάους.»

Για το αν η ΑΕΛ κινείται για τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο:
«Εγώ τον θέλω. Για μένα κάθε παίκτης που είναι από τη Λάρισα ανάβει το πράσινο φως. Η οικογένεια Γκαλίτσιος έχει προσφέρει στην ΑΕΛ. Τον έχω συναντήσει και έχουμε μιλήσει και είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Για τον Βλαχοδήμο: 
«Ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμα με τον Παναθηναϊκό,με απολαβές 190.000 ευρώ το χρόνο».

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις
«Θα υπάρξουν άλλες δύο αποχωρήσεις . Ο Τικίτο έχει απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί μας και μπορεί και να κληθεί και σε απολογία. Ενώ είναι εντάξει, αυτός ήρθε και κάνει διακοπές. Ο Βαρέλα είναι μια άλλη περίπτωση, το παιδί αυτό μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και αυτός θέλει να παίζει».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top