Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των  Play Offs. Βάσει του κατηγορητηρίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε αυστηρά για το περιστατικό με το κουτάκι μπύρας στη Λεωφόρο, το οποίο προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό  επέβαλε ποινή στους «πράσινους», καθώς πέραν του ότι χάνουν στα χαρτιά με 3-0 το παιχνίδι (στο οποίο προηγούνταν) τους τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs, με άλλους δύο από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (που θα εκτίσουν στο νέο πρωτάθλημα) και πρόστιμο 41.500 ευρώ.
Αναλυτικά 2η Αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:
ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον διακοπέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου των αγώνων κατάταξης (play offs) και με αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές.
ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή, ποσού σαράντα ένα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Η βαθμολογία των πλέι οφ 
1.ΠΑΟΚ 11 (5-2)
2.ΑΕΚ 9 (3-2)
3.Παναθηναϊκός 5 (3-5)
4.Πανιώνιος 4 (2-4)

Η τελευταία 6η αγωνιστική (31/05) 
20:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
20:30 Πανιώνιος-ΑΕΚ 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top