LIVE SPORTS GAMES www.LIVEole.tk



larisa-opadoi.jpg
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από Τετάρτη 11/03 και ώρα 9π.μ., ξεκινάει από το VISSINI STORE (Μανωλάκη 1) η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/3 – 16:45) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο στάδιο Αλκαζάρ. Η διάθεση θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και με δικαίωμα αγοράς έως 2 εισιτηρίων κατ’ άτομο.
Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI TRAVEL: 75€
Θύρα 2: 40€
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 40€
Θύρα 10Α – WIND: 30€
Θύρα 10Β – WIND: 30€
Θύρα 6: 18€
- Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες της θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
- Η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, αφού με βάση συμφωνία των δύο ΠΑΕ από τον α’ γύρο, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προμηθεύτηκε εισιτήρια για τους φιλάθλους της.
Για τον λόγο αυτό και μετά από απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, γίνονται επιπλέον γνωστά και τα εξής:
Α) Θα διανεμηθούν 1.000 προσκλήσεις της Θύρας 1 στα δημοτικά σχολεία της πόλης, αποκλειστικά για τους μαθητές τους.
Β) Ομοίως, θα διανεμηθούν 1.500 εισιτήρια της Θύρας 1 σε μαθητές Γυμνασίων της πόλης, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (7μ.μ.) στο VissiniStore, παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Γ) Οι γονείς των προαναφερομένων μαθητών δημοτικών και γυμνασίων, μπορούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στη Θύρα 1, προμηθευόμενοι έγκαιρα εισιτήριο στην τιμή των 10€, πάντα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Δ) Εισιτήριο των 10€ για την Θύρα 1 μπορούν να προμηθευτούν επίσης και οι μαθητές Λυκείων (μόνο αν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα), καθώς και οι φοιτητές, οι οποίοι θα πρέπει συμπληρωματικά εκτός από την ταυτότητα να επιδεικνύουν και το σχετικό πάσο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΕΛ
Νταμπίζας ΝίκοςΓιαννακόπουλος Στέλιος








Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την κακή εμφάνιση στο β' μέρος η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά ενδείκνυται για ένα εντυπωσιακό come back στα τρίποντα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να... ξεχάσει την εικόνα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.
Για τον Σαββατιάτικο αγώνα (16:45) ο τεχνικός των βυσσινί δεν γνωρίζει αν θα έχει στην διάθεσή του τους Νταμπίζα και Γιαννακόπουλο αλλά σίγουρα θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου. Στον αγωνιστικό τομέα, με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη (10/3) η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βγήκε απο το γυμναστήριο μετά απο μέρες και ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο, με συνέπεια να διατηρεί κάποιες ελπίδες για να προλάβει την αναμέτρηση. Τα πάντα, θα κριθούν την Πέμπτη (12/3), όπου και θα κάνει το τελικό τεστ, δοκιμάζοντας να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οσον αφορά τον Νίκο Νταμπίζα, που υπέστη διάσειση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός της ΑΕΛ αισθάνεται καλύτερα, αλλά στην προπόνηση της Τρίτης (10/3) προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ώστε να μην επιβαρυνθεί. Πάντως δεν τίθεται θέμα απουσίας του απο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

NEO ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΛ

«Με άμεσες ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τις οποίες ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον Γενικό Γραμματέα της, κ. Φώτη Γκούπα, εγκρίθηκε χθες η κυκλοφοριακή μελέτη, η οποία ολοκλήρωσε τον φάκελο της αντίστοιχης περιβαλλοντικής.

Μετά και από την εξέλιξη αυτή, αναμένεται εντός 15-20 ημερών να ολοκληρωθεί η διαδικασία των τευχών δημοπράτησης, καθώς και η σχετική μελέτη εφαρμογής, για να ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό η επιλογή της κατασκευάστριας εταιρείας ή κατασκευαστριών εταιρειών και η ανάθεση έργου για την εκκίνηση των απαιτούμενων χωματουργικών εργασιών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ Σπορτ FM 90.1 της Λάρισας τόνισε για το θέμα του γηπέδου: "Η περιβαλλοντολογική μελέτη τελείωσε και πλέον όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Πιστεύω ότι το αργότερο σε ενάμιση μήνα θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Φώτη Γκούπα για τις ενέργείες του προκειμένου το ζήτημα να ολοκληρωθεί".
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Οι φίλαθλοί μας εξάλλου έχουν καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να λειτουργούμε".

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ΗΛΙΑΣ ΣΠΑΘΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
spathas_ilias_2009
Αγώνες που έχει διευθύνει Κίτρινες Κόκκινες



2 09/14/08
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ1:0 4 0



6 10/18/08
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ0:0 7 1



8 11/02/08
ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.2:1 6 0



11 11/23/08
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ1:1 6 0



14 12/14/08
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ1:3 3 0



18 01/18/09
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ2:0 5 1



21 02/08/09
ΑΕΛ
-ΑΕΚ1:1 5 0



23 02/21/09
ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ1:0 6 0



24 03/01/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ0:0 9 0





ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σπάθας Η. ΣΔΠ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ Φαντόπουλος Ν. ΣΔΠ Πειραιά
ΒΟΗΘΟΣ Γουργιώτης Σ. ΣΔΠ Φθιώτιδος
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καλόπουλος Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Καλύβας Δ. ΣΔΠ Βοιωτίας
 
ΑΕΛ © 2026. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top