«Νοσοκομείο» θυμίζει η ΑΕΛ, μόλις τρεις μέρες πριν από τον κρίσιμο επαναληπτικό με την ισλανδική ΚR Ρέικιαβικ, όπου καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα για να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Εuropa League. Εκτός των Γιαννακόπουλου,Κυριακίδη, Κατσιαρού και Βενετίδη που έχουν τεθεί οριστικά εκτός αποστολής, νοκ άουτ βγήκε και ο 24χρονος Αργεντινός Ματίας Ιγκλέσιας, που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα απουσιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες ενώ δεν έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν ο Αμπουχατζίρα με τον Ντέλσον.
Αντίθετα γίνεται αγώνας δρόμου για να δώσουν το «παρών» τόσο ο νεοαποκτηθείς Σαλίμ Τουάμα (πονάει στον αστράγαλο) όσο και ο Τουμέρ Μετίν που έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις.

Οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του είναι μόλις 17, αναγκάζοντας τον Ελληνα τεχνικό να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές στην ενδεκάδα των Βυσσινί. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο ανέτοιμος Μετίν. Με 4-2-3-1 φαίνεται πως θα παραταχθεί στο χορτάρι η ΑΕΛ.

Στο παιχνίδι ενάντια στους Ισλανδούς, αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, οι Μπουκουβάλας, Μιούλερ Νταμπίζας και Τριποτσέρης θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας. Ο Ααράμπ αναμένεται να καλύψει το κενό του Ιγκλεσιας στο κέντρο του γηπέδου, έχοντας σαν παρτενέρ του τον Ρομέου. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Σίμιτς, Τουάμα και Μετίν, με μοναδικό προωθημένο τον Θανάση Τσίγκα.

Ένα άλλο σενάριο είναι να παίξει η ομάδα όπως στο πρώτο ματς με τη θέση του τερματοφύλακα που διεκδικούν Μάλαρτζ και Σέρεμετ δεν δείχνει να αλλάζει πολύ. Στην άμυνα πάλι θα βρίσκονται οι Τριποτσέρης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Μπουκουβάλας, στη μεσαία γραμμή ο Ρομέου, ο Βλασσόπουλος, ο Τουάμα ο Σίμιτς και Μετίν στην επίθεση ο Τσίγκας.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top