Ο Θανάσης Τσίγκας δήλωσε ότι η ΑΕΛ θα προσπαθήσει για το καλύτερο στον επαναληπτικό κόντρα στη Ρέικιαβικ.O Έλληνας άσος φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική συχνότητα του "NovaSport FM" όπου μίλησε επίσης για τις απουσίες που έχει η ΑΕΛ, αλλά και τους στόχους της τη φετινή σεζόν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

Τον επαναληπτικό του Europa League με την Ρέικιαβικ:

"Ελπίζουμε στον επαναληπτικό να τα πάμε καλύτερα. Μπορούμε να πούμε ότι η Ρέικιαβικ είναι περισσότερο έτοιμη, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και περισσότερο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι. Όπως και να το σκεφτούμε, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αν προηγηθούμε στην αρχή θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα για εμάς. Δεν πιστεύω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουμε καλύτερη απόδοση ή θα κάνουμε πράματα και θάματα. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Τις απουσίες παικτών που έχει σε αυτά τα ματς η ΑΕΛ και την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα:

"Σίγουρα θα υπήρχε μια παραπάνω βοήθεια, αλλά από την άλλη τα παιδία που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ρίξουμε κάποιο φταίξιμο ή να πούμε ότι θα ήταν διαφορετικά αν δεν είχαμε απουσίες. Πίεση θα υπάρχει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μακάρι να έρθει νωρίς το γκολ για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία και να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο".

Τους στόχους της ΑΕΛ και τις αποχωρήσεις παικτών:

"Η φιλοσοφία και οι στόχοι της Λάρισας είναι κάθε χρόνο ίδιοι. Είναι η είσοδος της ομάδας στην πεντάδα του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε τον αγώνα Ρέικιαβικ. Μπορεί να μας επηρεάσουν τα αποτελέσματα των αγώνων με τη Ρέικιαβικ. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι που αποχώρησαν από την ομάδα ήταν ο βασικός της κορμός. Ωστόσο, τα παιδιά που έχουν έρθει προσπαθούν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και να βοηθήσουν. Ελπίζω και αυτοί που θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top