Έπιασε αμέσως δουλειά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα και κάλεσε σε σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη (12.30μ.μ.) έξι ΠΑΕ, μετά από παραβάσεις των οπαδών τους στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 27-08-2009 και ώρα 12:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η αγωνιστική.







Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης- ΠΑΕ Ατρόμητος.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός – ΠΑΕ Ηρακλής.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την μη προσέλευση του υπευθύνου ασφαλείας της εγκαλουμένης (Σωτήρης Μάρκου) στην πρωινή προκαθορισμένη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα των διαγωνιζόμενων ομάδων, των παρατηρητών, της Αστυνομίας και των διαιτητών, στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΕ Λάρισα.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με το άρθρο 19 της Προκήρυξης ΟΠΑΠ της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ αγωνιστικής περιόδου 2009-2010.

Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για την καθυστηρημένη κατά 25 λεπτά προσέλευση του υπευθύνου ασφαλείας της εγκαλουμένης, στην πρωινή προκαθορισμένη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα των διαγωνιζόμενων ομάδων, των παρατηρητών, της Αστυνομίας και των διαιτητών, στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με το άρθρο 19 της Προκήρυξης ΟΠΑΠ της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ αγωνιστικής περιόδου 2009-2010.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top