Λεφτά από τα ταμεία τους καλούνται να βγάλουν οκτώ ομάδες της Superleague λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους. Πρόστιμα σε Αρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανθρακικό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής.










Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ SKODA Ξάνθη : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : απαλλάσσεται.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για τις α΄, β΄και γ΄πράξεις.
Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για τις α΄και β΄πράξεις.
Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολικη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ για τις α΄και β΄πράξεις.
ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός, Δ.Νασούδης ( Φροντιστής): Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης για την συμπεριφορά των φιλάθλων της και του φροντιστή Δ. Νασούδη της ΠΑΕ Πανθρακικός : Επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανθρακικός συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ και στον Δ.Νασούδη (φροντιστή) : ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Η) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ για τις α΄, β΄και γ΄ πράξεις.
Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σ. Μηλιορίδης (διαπιστευμένος), Σ. Σαράφης ( διαπιστευμένος) : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των κ.κ. Σ. Μηλιορίδη και Σ. Σαράφη : επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ για τις α΄, β, ΄γ, ΄δ και ε΄πράξεις και στους κ.κ. Σ. Μηλιορίδη και Σ. Σαράφη επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
 
ΑΕΛ © 2026. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top