«Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό, όμως, σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλαμε να πάρουμε», είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κάνοντας παράλληλα αναφορά στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεχίζει η ομάδα με τα πολλά προβλήματα και τις πολλές απουσίες και προσθέτοντας ότι «γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να έχω το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες μου, οι οποίοι έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος αγώνων και ευθύνης από το ξεκίνημα της χρονιάς». Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον 17χρονο Σάββα Σιατραβάνη για τον οποίο είπε ότι «σε αυτή τη δύσκολη για την ομάδα κατάσταση είναι ίσως το μοναδικό καλό. Έχει πολύ μεγάλο μέλλον».



Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη της ΑΕΛ
«Όπως εξελίχθηκε το ματς, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι από τον ένα βαθμό. Βέβαια, πριν από το ματς ο βαθμός δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά όπως πήγε το ματς δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Δυστυχώς, έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχουμε την πολυτέλεια 2-3 παίκτες μας να βρίσκονται σε κακή μέρα, όπως συνέβη σήμερα, γιατί λόγω των ιώσεων και των πολλών προβλημάτων δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Αν εξαιρέσουμε το 10λεπτο νευρικότητας μετά από το 0-2, οι παίκτες σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα προσπάθησαν πάρα πολύ. Το να βρεθεί κάποιος σε κακή μέρα είναι φυσιολογικό. Πρέπει να κοιτάξουμε το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και μετά να περιμένουμε τις μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχυθούμε σε ποιότητα, αλλά και ποσότητα».

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου

-Από τους διαθέσιμους επαγγελματίες υπάρχει στο ρόστερ και ο νεαρός Λύτρας. Θα μπορούσε να πάρει ευκαιρία;
«Είναι ακόμη πολύ πίσω για να αντεπεξέλθει σε επίπεδο Super League. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μέσα στις επιλογές που μπορούν να μας βοηθήσουν».

-Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου η ομάδα δίνει κρίσιμους αγώνες για το πρωτάθλημα ενώ αρκετοί παίκτες έχουν φορτωθεί με κάρτες. Πως θα αντεπεξέλθει η ομάδα; Δεν είναι αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση;
«Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Γίνεται προσπάθεια στα μεταγραφικά και μακάρι αυτή την εβδομάδα να καταφέρουμε να φέρουμε τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή, βασικά στην επίθεση, γιατί δεν έχουμε επιλογές. Τα πράγματα έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολα και θα παρέμεναν ακόμη κι αν κερδίζαμε. Απλά, σε αυτή την περίπτωση θα παίρναμε μια πιο βαθιά ανάσα. Είναι πολύ δύσκολο να προχωράμε με τα συγκεκριμένα προβλήματα και φυσικά δεν μπορώ να έχω το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες μου. Ένας συγκεκριμένος αριθμός ποδοσφαιριστών έχει φορτωθεί πολύ από τους συνεχόμενους αγώνες και την ευθύνη. Ακόμη και στον πάγκο δεν ήταν όλοι ετοιμοπόλεμοι».

-Για τα μεταγραφικά;
«Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις. Όσο πιο γρήγορα έρθουν, τόσο το καλύτερο».

-Για τον υπό δοκιμήν Εσθονό, Σάντερ Πούρι;
«Η εισήγησή μου είναι θετική. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και περιμένουμε να δούμε την κατάληξη. Θέλουμε ενίσχυση και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Τα παιδιά που έχουν απομείνει κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το τελευταίο που μπορώ να έχω από αυτούς είναι παράπονο. Έχουν φορτωθεί πάρα πολύ. Μόνο εμείς που είμαστε κάθε μέρα στο προπονητήριο, στα Δένδρα, ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση».

-Για τον 17χρονο Σιατραβάνη, τον οποίο εμπιστευτήκατε ακόμη μία φορά σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι
«Είναι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του. Έχει πολύ μεγάλο μέλλον. Είναι ίσως το μοναδικό καλό, σε αυτή την άσχημη συγκυρία για την ομάδα».


Εμίλιο Φερέρα: «Θα έλεγα ότι ο ένας βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά, όταν βλέπουμε το πώς εξελίχθηκε το ματς, μένουμε με την πικρία. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε πολλές επικίνδυνες φάσεις κυρίως στις αντεπιθέσεις κι εκεί που μπορούσαμε, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς. Στις φάσεις που η ΑΕΛ έγινε επικίνδυνη κάναμε πολλά λάθη από τεχνικής πλευράς, με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα για την άμυνά μας. Όπως από κάθε ματς έτσι κι από αυτό, θα πάρουμε χρήσιμα συμπεράσματα για να βελτιωθούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά και την αντίδραση των παικτών μου σε ένα γήπεδο που δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση. Κυρίως είμαι ευχαριστημένος από παίκτες, που είχαν μέχρι σήμερα μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Γουνδουλάκης, ο Ανδριόλας και ο Σκούφαλης».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top