Οι δυο τελευταίες νίκες της ΑΕΛ κόντρα σε ΑΕΚ και Εργοτέλη έχουν την σφραγίδα του Ρομέου Περέιρα ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος χαφ φαίνεται πως βρίσκει τον εαυτό του δικαιώνοντας αυτούς που τον επέλεξαν το καλοκαίρι. Η εφημερίδα «Εξέδρα» απευθύνθηκε στον Βεριντιάνο Μαρτσέλο που πρότεινε τον παίκτη στον Ουζουνίδη και ο μάνατζερ του 25χρονου άσου έδωσε την δική του εξήγηση για το ανέβασμα του ποδοσφαιριστή.
«Τους πρώτους δύο μήνες στην Ελλάδα ήθελαν να τον διώξουν. Πάντα χρειάζεται χρόνος. Στην περίπτωση της ΑΕΛ ήταν πολύ δύσκολο να χτιστεί μια ομάδα από την αρχή, κάτι που επηρέασε και τον Ρομέου αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες. Στη Βραζιλία, στη Φλουμινένσε, ο ρόλος του ήταν να κλέβει την μπάλα και να τη δίνει με τη μία. Πλέον, στη ΑΕΛ, ο ρόλος του είναι πιο σύνθετος».
Τον τελευταίο καιρό αρκετά λέγονται και γράφονται για ενδιαφέρον ξένων ομάδων, αλλά ο Μαρτσέλο το διευκρινίζει... «Υπάρχει 'φιλολογικό' ενδιαφέρον από ισπανικές ομάδες. Τίποτα παραπάνω». Ο Ρομέου πάντως στην παρούσα φάση ψηφίζει ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με τον μάνατζέρ του... «περνάει καλά στη Λάρισα. Νιώθει σημαντικός. Είναι ένα σεμνό παιδί, βαθιά θρησκευόμενο, που θέλει να φτιάξει το όνομά του. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ καλύπτει τις φιλοδοξίες του και θέλει να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top