
Το φιλμ του αγώνα
27: Γκολ! 0-1. Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ του Μετίν έξω από την περιοχή, που κατέληξε στη γωνία της εστίας του Μπέλιτς.
30: Αντεπίθεση της ΑΕΛ με τον Τουάμα, ο οποίος τροφοδοτεί τον Κουζάν, όμως το σουτ του Γκαμπονέζου από πλάγια θέση, φεύγει άουτ.
36: Καλό σουτ του Ρομέου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Μπέλιτς.
38: Γκολ! 0-2. Η ΑΕΛ πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τουάμα.
45: Σουτ του Κουμορτζί μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταματάει στο σώμα του Τριποτσέρη.
47: Σέντρα του Τζαβέλλα, κεφαλιά του Κουμορτζί, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
50: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μετίν να στρώνει τη μπάλα στον Κουζάν, αλλά το σουτ του Γκαμπονέζου από το ύψος του πέναλτι να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
58: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μετίν να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μετά από συνεργασία με τον Πούρι, αλλά το πλασέ που επιχειρεί με το δεξί περνάει ελάχιστα άουτ
60ο: 0-3. Ο Κουζάν εκμεταλλεύεται τη μπαλιά του Μετίν και με υποδειγματικό τελείωμα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
64: Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Μετίν βγαίνει μόνος με τον Μπέλιτς μετά από μπαλιά του Φλάβιο, αλλά το σουτ του Τούρκου σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
74: Σουτ του Βενετίδη έξω από την περιοχή μετά από στρώσιμο του Τουάμα, ο Μπέλιτς αποκρούει με δυσκολία.
82: Σουτ του Κουμορτζί έξω από την περιοχή, μπλοκάρει εύκολα ο Βιέρα.
Πανιώνιος (Παράσχος): Μπέλιτς, Γιόνσον (Αναστόπουλος), Ομο, Κουμορτζί, Κούκετς (46’ Μπαρόνι), Γουνδουλάκης, Μπουβάλ(46’ Λουκίνας), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας
ΑΕΛ (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Κυριακίδης, Κουζέν (73’ Ζέσους), Τουάμα(Μπουκουβάλας), Μετίν, Φλάβιο, Ρομέου, Τριποτσέρης, Πούρι (85’Σίμιτς), Μελίσσης
Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης (Ηρακλέιου)
Κίτρινες κάρτες: Τσότσαλιτς / Πούρι