Tο aelole σας παρουσιάζει συνοπτικά την «βυσσινί» επικαιρότητα της ημέρας και όχι
μόνο σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα σηµαντικότερα θέματα της ημέρας.

*Μια ΑΕΛ επιπέδου Super League έκανε τα ανεπίσημα φετινά αποκαλυπτήρια μπροστά στους περίπου 9.000 φίλους της στο AEL FC ARENA και όλοι μαζί έστειλαν μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις διαβάστε εδώ.

*Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε «ευχαριστημένος από την εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Μπορούμε, όμως, να βελτιώσουμε κι άλλο την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας κι όταν το κάνουμε αυτό, θα γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα διαβάστε εδώ.

*Λεπτό προς λεπτό από το aelole η εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ απέναντι στον Πανσερραϊκό διαβάστε εδώ.

*Γενναίες αποφάσεις είναι υποχρεωμένοι να πάρουν σε αυτή τη συγκυρία οι φορείς του ποδοσφαίρου σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα διαβάστε εδώ.

*Έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί της ΑΕΛ πέρα από τη θερμή τους συμπαράσταση είχαν κρεμάσει τρία πανό στην εξέδρα των οργανωμένων. Όσο για το τί έγραφαν... δείτε εδώ.

*Παίκτης του Εργοτέλη θα είναι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Βασίλης Ρέντζας, για τα επόμενα 5 χρόνια διαβάστε εδώ.

*Είναι πλέον επίσημο. Ο Στάθης Αλωνεύτης θα αγωνίζεται και στη νέα χρονιά με τη φανέλα της Ομόνοιας διαβάστε εδώ.

*Βέβαιος πως θα επιτευχθεί η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος σε συνέντευξή του διαβάστε εδώ.

*Βολές κατά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην Aρεοπαγίτης διαβάστε εδώ.

*Συνεχίζεται η προσπάθεια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Βόλου, με την κατάθεση νέου φακέλου στην ΕΕΑ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», η νέα διοίκηση ζητά την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα διαβάστε εδώ.

*Με κοινή ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys – Athens Fans – Red Eagles καλωσόρισαν τον νέο πρόεδρο Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ενώ δεν ξέχασαν και τον Αχιλλέα Μπέο διαβάστε εδώ.

*Μετά από περίπου τρεις ώρες γεμάτες ένταση, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση από την επιτροπή εφέσεων, της υπόθεσης με την ασφαλιστική ενημερότητα. Ο Ηρακλής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα διαβάστε εδώ.

*Ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής, επισήμανε πως πολλοί σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν εξελιχθεί σε φυτώρια εγκλήματος με την ανοχή των ΠΑΕ με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στα Πετράλωνα διαβάστε εδώ.

*Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, στο αυτοδιοίκητο καθώς και στο θέμα της βίας που ταλανίζει τον ελληνικό αθλητισμό διαβάστε εδώ.

*Κόντρα σε κάποιους που θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ... τσακωμένα, οι διεθνείς των δύο Εθνικών ομάδων δεν έχουν την ίδια αντίληψη διαβάστε εδώ.

*Σύμφωνα με έγγραφο της UEFΑ που στάλθηκε στην ΓΓΑ, το παιχνίδι Λεβαδειακός-Διαγόρας για τα πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λίγκα είναι ύποπτο διαβάστε εδώ.

*Ο αρχηγός και σκόρερ του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταραλίδης, στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα (4-0) μίλησε για το ύποπτο από την ΟΥΕΦΑ ματς, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να έχει στηθεί διαβάστε εδώ.

*Ο σημερινός αντίπαλος της ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα Πανσερραϊκός ανακοίνωσε άλλες δυο μεταγραφές. Παίκτες του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα από σήμερα οι Νίνο Μιλένκοβιτς και Πασχάλης Βουτσιάς διαβάστε εδώ.

*Με... φόρα, δάκρυα κι άλλες πολλές... ομορφιές, που συνάδουν με το κλίμα των τελευταίων μηνών στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της Ηλιούπολης και του ισόβιου αποκλεισμού του Γιώργου Τσακογιάννη διαβάστε εδώ.

*Όλα αυτά γινόντουσαν στο όνομα του Μαρινάκη. Δεν πάει το μυαλό μου ότι τα γνώριζε ο κ. Μαρινάκης. Ο Τσακογιάννης, ο Μπέος και όλοι αυτοί έλεγχαν και τρομοκρατούσαν το σύστημα διαβάστε εδώ.

*Ο χειρότερος πρόεδρος της Super League. Αναφέρομαι στη Super League, η φθίνουσα πορεία της οποίας επιταχύνθηκε ραγδαία τον τελευταίο χρόνο κι έφτασε στο σημείο να καταντήσει ένας καταγέλαστος θεσμός, χωρίς κανένα κύρος δείτε εδώ.

*Με επιστολή - παρέμβασή του, προς τον υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Μπιτσαξή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ζητά «την άρση της αδικίας που υφίσταται η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και την παραμονή του στη Super league διαβάστε εδώ.

*Η δίψα και η αγάπη των φιλάθλων για την ΑΕΛ είναι δεδομένη. Η ανταπόκριση του
κόσμου σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των «βυσσινί» εντυπωσιακή. Σήμερα, θα αποδείξουμε για ακόμα μια φορά τι σημαίνει τ' όνομά σου ΑΕΛ... ΑΓΑΠΗ, ΕΡΩΤΑΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ! Δείτε εδώ.

*Ένα ακόμα βίντεο με ποδοσφαιρικά κόλπα, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. Δείτε σε video μερικά "μαγικά" κόλπα από μεγάλους παίκτες εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top