Αναγκαία χαρακτήρισε την έναρξη του πρωταθλήματος την προγραμματισμένη
ημερομηνία ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσολακάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM. «Δεν μπορούν να υπερισχύσουν οι δυνάμεις του κακού και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα», τόνισε. «Ελπίζουμε να βρούμε επενδυτή», πρόσθεσε για το ενδιαφέρον Κύπριων και Αράβων επενδυτών. Τι είπε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Εστογιανόφ και Κουμορτζί, για τις μεταγραφές, τον Σαλαλί και τη σχέση του με τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης

Για το αν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League
«Η γνώμη μου είναι ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επειδή το θέλουν η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα και η Κυβέρνηση. Δεν μπορούν να υπερισχύσουν οι δυνάμεις του κακού και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δυνάμεις του κακού εννοούμε τους book, οι οποίοι έχασαν χρήματα από τους αγώνες. Πρόθεση της Σούπερ Λίγκας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επειδή έχουν υποχρεώσεις κάποιοι από τους συλλόγους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλα δείχνουν ότι η Εθνική μας θα παίξει το καλοκαίρι στο Euro. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει οπωσδήποτε και όποιες ομάδες δεν είναι καθαρές να τιμωρηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τις σχέσεις του με τον Αχιλλέα Μπέο
«Θα πάρω το μέρος του Μπέου, ο οποίος δεν είναι ο αρχηγός της σπείρας που λέγεται. Έχω συνεχή επαφή με τον Μπέο και δεν υπήρχε πουθενά το όνομά μου στη λίστα με τους στημένους αγώνες. Είμαι καθαρός και αυτό το ξέρουν όλοι. Στο παρελθόν έχω καταγγείλει πολλούς ανθρώπους για δωροδοκία και όλοι αυτοί έχουν τιμωρηθεί. Τώρα που μπήκαν κάποιοι στη φυλακή, το πρωτάθλημα καθάρισε; Όταν υπάρχει τζόγος σε κάποιο άθλημα, τότε είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν και στημένα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον ιππόδρομο που έχω ασχοληθεί στο παρελθόν».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας
«Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα κέρδη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε λιγότερα χρήματα από όσα μπορούσε να πάρει. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι είμαστε παράρτημα. Αυτό, όμως, τιμάει τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος δεν ήθελε να προκαλέσει, επειδή ήταν και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την είσοδο του Ολυμπιακού και της Ξάνθης στην κεντρική διαχείριση, προκειμένου να πάρουμε περισσότερα χρήματα. Έπρεπε να υπάρχουν δύο τηλεοπτικά Μέσα και να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους».

Για την ετοιμότητα του Πανιωνίου
«Ο Πανιώνιος ήξερε την ημερομηνία διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πιο έτοιμος επειδή είχε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και έναν εξαιρετικό γυμναστή, οι οποίοι προσπαθούν για το καλό της ομάδας».

Για την κατάσταση στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ και το ενδιαφέρον επενδυτών
«Η κατάσταση δεν είναι καλή στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχουμε βρει κάποιον επενδυτή να βοηθήσει την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι καθαρός και δεν χρωστάει. Από το 2000 πληρώνει το ΙΚΑ και την Εφορία κάθε χρόνο. Ο κ. Τσακίρης, όπως ξέρετε, έχει χαρίσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη. Ωστόσο, ο Ερασιτέχνης δεν γίνεται να κρατήσει τις μετοχές του. Εμείς είχαμε πρόταση από μία κυπριακή εταιρεία. Ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που είναι καθαρή. Ένα γκρουπ από το Κουβέιτ θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, όπως σε ξενοδοχεία, εταιρείες και κάποιες ομάδες. Οι ορκωτοί λογιστές κάνουν έλεγχο, ο οποίος θα τελειώσει σε μία εβδομάδα και σε 15 μέρες θα έχουμε την έκθεσή τους. Ταυτόχρονα, ο Ερασιτέχνης αναζητά όποιον άλλο έχει χρήματα».

Για τον Μπερνάρ Κουμορτζί και τα μεταγραφικά της ομάδας
«Στον Πανιώνιο παρουσιάζονται ψεύτικοι αγοραστές, οι οποίοι προσφέρουν ψίχουλα στην ομάδα κι δίνουν εκατομμύρια στους παίκτες. Μας έχει γίνει πρόταση για τον Κουμορτζί και δεν το ήξερε κανείς. Η πρόταση που έχει φτάσει στον Πανιώνιο είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ντιζόν με 100.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Κουμορτζί.
Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση. Αν το κρίνει ο προπονητής, τότε θα πάρουν κάποιον παίκτη να ενισχύσει την επίθεση. Δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή, εκτός αν έρθει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από εκείνους που μας βοήθησαν την περσινή σεζόν. Ο μοναδικός είναι ο Γκαλίτσιος».

Για το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να πάρει τον Φαμπιάν Εστογιανόφ
«Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΑΕΚ παίρνει παίκτες από τον Πανιώνιο. Έχουν ακουστεί πολλά. Και τον Κουμορτζί λένε πως θέλει η ΑΕΚ, αλλά δεν μπορεί να μας πληρώσει. Έχει πολλά προβλήματα. Τον Δεκέμβριο θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και θα δούμε τότε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν πουλάμε κανέναν παίκτη. Δεν χρωστάμε σε κανέναν από τους δύο παίκτες. Εμείς στον Πανιώνιο πληρώνουμε με επιταγές και τα παίρνουν αυθημερόν τα χρήματά τους».

Για τις φήμες που ακούγονται ότι οι Νεοσμυρνιώτες είναι παράρτημα του Ολυμπιακού
«Όλοι είδαν το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο μας την περσινή σεζόν. Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι πήραμε δανεικό τον Μήτρογλου και θέλω να τον ευχαριστήσω που μας βοήθησε. Οι φίλαθλοί μας δεν θέλουν να παίρνουμε παίκτες από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός μοιράζει παίκτες και μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει κανέναν εμείς».

Για την υπόθεση του Μοχάμεντ Σαλαλί
«Ο προπονητής (Τάκης Λεμονής) πιστεύει ότι δεν είναι χρήσιμος. Ο παίκτης ζητούσε την ελευθέρας του και 25.000 ευρώ. Ο κ. Βεντούρης ζήτησε από τον μάνατζερ του να αφήσουμε ελεύθερο τον παίκτη, χωρίς να δώσουμε μετρητά. Την Τετάρτη το βράδυ στο Συμβούλιο αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι 20 ετών και είναι διεθνής στην εθνική Αλγερίας. Με δική μου πρωτοβουλία συμφωνήσαμε να του δώσουμε άδεια πέντε ημερών για να δοκιμαστεί σε μία ομάδα του εξωτερικού που τον ήθελε και στη συνέχεια να πείσουμε τον προπονητή για να τον κρατήσουμε. Ο Σαλαλί ήθελε να πάρει την ελευθέρας του, όμως έχει κακό χαρακτήρα και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον θέλει ο προπονητής. Άρχισε να απειλεί και να λέει άσχημα πράγματα για τον σύλλογο. Όλα δείχνουν ότι θα του κάνουμε το χατίρι, παρότι σκεφτόμασταν να τον διαγράψουμε οριστικά μέσω της UEFA και της FIFA».

Για το αν ο Πανιώνιος μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο ή να φτάσει τελικό, όπως ο Ατρόμητος πέρυσι:
«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος έχει έναν αξιόλογο πρόεδρο, τον κ. Σπανό, και θα ήθελα να τον δω ως πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Τον τιμάει το γεγονός ότι δεν διέσυρε την ΕΠΟ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Πέρα από τις ομάδες που παλεύουν για το Champions League, η έξοδος στην Ευρώπη δεν απέχει πολύ από τον υποβιβασμό».

Για την Εθνική ομάδα μπάσκετ
«Να ευχηθούμε καλή τύχη στην ομάδα μας. Είδαμε ότι έχουν φύγει σημαντικοί παίκτες, έχουν έρθει νεότεροι και παίζουν το ίδιο καλά. Μακάρι να πάμε καλά στην διοργάνωση που έρχεται. Όλα τα οφείλουμε στον Δον Κορλεόνε, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Εκείνος έχει προσφέρει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top