Tο aelole σας παρουσιάζει συνοπτικά την «βυσσινί» επικαιρότητα της ημέρας και όχι
μόνο σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα σηµαντικότερα θέματα της ημέρας.

*Ο σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS υπενθυμίζει στα μέλη του και σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ ότι οι εγγραφές και οι ανανεώσεις συνεχίζονται κανονικά διαβάστε εδώ.

*Μία νίκη και μία ήττα για Α.Ε.Λ. Σπουδαίο ματς διεξήχθη στο ανακατασκευασμένο γήπεδο Αμπελοκήπων, όπου οι «μικροί» Παίδες της Α.Ε.Λ. αντιμετώπισαν τους Αμπελόκηπους και γνώρισαν την ήττα με σκορ 5-4 διαβάστε εδώ.

*Για τηλεοπτικούς λόγους δεν μπορεί να ματαιωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας ομολόγησε ο Νίκος Προύντζος πρόεδρος της επιτροπής της διοργάνωσης στην ΕΠΟ διαβάστε εδώ.

*Θέση με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κλειστό του Μαρκόπουλου και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός για την Α1 βόλεϊ γυναικών πήρε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής διαβάστε εδώ.

*Με αφορμή, λοιπόν, την ολοκλήρωση της κουτσουρεμένης 8ης αγωνιστικής της Super League, το aelole σας παραθέτει τα εισιτήρια που κόπηκαν διαβάστε εδώ.

*Μία, περίπου, ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, και από τις 17:30, οπαδοί του πρώτου, έξω από τη Θύρα 4, πετούν βόμβες μολότοφ στις κλούβες των ΜΑΤ, που… απαντούν με δακρυγόνα διαβάστε εδώ.

*Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Δόξα Δράμας στα φιλικά, καθώς γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή την φορά από την Αναγέννηση Επανομής με 2-0 και μάλιστα στην έδρα της διαβάστε εδώ.

*Από το περιβάλλον του Τσιώλη τονίζεται ότι ο 52χρονος προπονητής είναι αποφασισμένος να υποβάλει την παραίτησή του διαβάστε εδώ.

*Συνέχεια είχαμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League με την διεξαγωγή τριών αγώνων. Γκέλα για Παναχαϊκή και Θρασύβουλο διαβάστε εδώ.

*Ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε βλέποντας το ματς από τα επίσημα δίπλα από την αντιδήμαρχο της Πάτρας, στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο κι όταν ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του στο 67' έκανε και το ντου του διαβάστε εδώ.

*Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά διαβάστε εδώ.

*Ο Ντάνιελ Άλβες σκόραρε με μία «βολίδα» από μακριά ενθουσιάζοντας το κοινό, αλλά και τον πάγκο των Καταλανών στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μαγιόρκα με 5-0. Ο Χοσέ Μανουέλ Πίντο και ο Ερίκ Αμπιντάλ πανηγύρισαν στον πάγκο κάνοντας ένα ιδιότυπο, οριζόντιο, high-five. Απολαύστε το εδώ.
 
ΑΕΛ © 2025. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top