Tο aelole σας παρουσιάζει συνοπτικά την «βυσσινί» επικαιρότητα της ημέρας και όχι
μόνο σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα σηµαντικότερα θέματα της ημέρας.

*Το aelole.gr σας παρουσιάζει πως διαμορφώνεται το νέο ρόστερ των «βυσσινί». ΑΕΛ 2011-2012 (Σχήμα) δείτε εδώ.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την πρεμιέρα της Football League με τον Βύζαντα Μεγάρων (Σάββατο 12/11, 17:00) θα διατίθενται από το νέο ”Vissini Store” στο AEL FC ARENA αύριο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων στις ακόλουθες τιμές διαβάστε εδώ.

*Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της Football League. Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΛ–Βύζας που θα γίνει τo Σάββατο 12/11 και ώρα 17:00 στo AEL FC ARENA διαβάστε εδώ.

*Συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα παραθέσει ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Κρις Κόουλμαν, αύριο Πέμπτη 10/11 και ώρα 1μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA διαβάστε εδώ.

*Ο Σ.Φ. ΑΕΛ “Αthens Club” με ανακοίνωση του χαιρετίζει την κίνηση της διοίκησης να τονιστεί το αυτονόητο της αναφοράς της ομάδας από τα ΜΜΕ με το όνομα της ΑΕΛ και όχι Λάρισα διαβάστε εδώ.

*Τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της εθνικής Νέων ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, θα μετάσχει στις τριήμερες προπονήσεις (14-16/11)της ομάδας Νέων, που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά διαβάστε εδώ.

*Νικήτριες στις τρεις από τις τέσσερις επίσημες αναμετρήσεις που έδωσαν αναδείχθηκαν οι ομάδες ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. για την 3η αγωνιστική των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ που διεξήχθησαν το Σάββατο 05.11.2011 διαβάστε εδώ.

*Συνελήφθη το μεσημέρι στα Σκόπια ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου «στημένα παιχνίδια» διαβάστε εδώ.

*Δείτε το βίντεο της σύλληψης του Μάκη Ψωμιάδη! Ένα ακόμα ξεκαρδιστικό βίντεο από το Ψαλιδοχέρη δείτε εδώ.

*Νέα στοιχεία για τον Μάκη Ψωμιάδη- τα οποία ρίχνουν φως και στην «μαύρη τρύπα» της ΑΕΚ-, έχει στα χέρια της η ελληνική Δικαιοσύνη διαβάστε εδώ.

*Τον έδιωξε και τον ξαναπήρε! Ο Ηλίας Φυντάνης ανέλαβε ξανά τη θέση προπονητή στον πάγκο της Παναχαϊκής. Εν μέσω της υπόθεσης με τους «στημένους» αγώνες, η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε ανακοινώσει, την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη το καλοκαίρι διαβάστε εδώ.

*Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων, Γιώργος Ασπρογέρακας, πρόκειται να καθοδηγήσει την ομάδα στον προσεχή αγώνα της Football League με την ΑΕΛ διαβάστε εδώ.

*Μετά την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη από τον Βύζαντα Μεγάρων η διοίκηση καλείται να βρει νέο προπονητή, με βασικούς υποψήφιους τους Νίκο Παντέλη, Άκη Μάντζιο διαβάστε εδώ.

*Να παραιτηθούν μέχρι το πρωί της Πέμπτης από τις προσφυγές τους στα πολιτικά δικαστήρια καλεί η ΕΠΟ τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, ειδάλλως θα τους αποβάλει από το περιφερειακό πρωτάθλημα και θα τους υποβιβάσει στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, δηλαδή στο τοπικό διαβάστε εδώ.

*Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια την ομάδα της Τσαριτσάνης διαβάστε εδώ.

*Σε αφαίρεση έξι βαθμών μετατράπηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή υποβιβασμού που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως στον Αετό Σκύδρας για τον αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης διαβάστε εδώ.

*Το ΣΔΟΕ στρέφει τις έρευνές του στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες και ειδικά στα «λευκά» συμβόλαια των ποδοσφαιριστών διαβάστε εδώ.

*Δείτε ένα απίστευτο καλάθι στην εκπνοή του χρόνου που πέτυχε από τη μέση του γηπέδου ένας παίκτης και με γυρισμένη την πλάτη, εντελώς στην τύχη! Μάλιστα, ήταν το νικητήριο για την ομάδα του, αλλά αν δει κανείς το βίντεο θα παρατηρήσει ότι ο παίκτης έχει κάνει τόσο βήματα, όσο και μπρος πίσω δείτε εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top