Σαν... βόμβα έσκασε στις τάξεις των ανθρώπων της Κέρκυρας η απόφαση του Τουμέρ
Μετίν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αναχωρήσει αυτή κιόλας την εβδομάδα για την πατρίδα του. Ο Τούρκος επιθετικός, αργά το βράδυ της Πέμπτης (08/12) είχε συνάντηση με τους Φαίακες στους οποίους εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το contra.gr επικοινώνησε με τον 37χρονο πλέον παίκτη, ο οποίος μπορεί να μη θέλησε να κάνει πολλά σχόλια για αυτή του την απόφαση, ήταν όμως ουσιαστικός:
"Το ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα. Τόσα χρόνια ένιωθα ωραία παίζοντας μπάλα. Τώρα όμως νιώθω ότι πρέπει να σταματήσω. Όλα αυτά τα χρόνια λάτρεψα το ποδόσφαιρο και έμαθα πολλά. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να αποσυρθώ. Θα μπορούσα να πω πολλά, ωστόσο τα συναισθήματα ενός ποδοσφαιριστή τέτοια ώρα, δεν περιγράφονται με λόγια. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αποχωρώ γεμάτος εμπειρίες και ωραίες αναμνήσεις".

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους της Λάρισας που τον λάτρεψαν όλα τα χρόνια που ήταν στην ΑΕΛ, αλλά και αυτούς της Κέρκυρας, ο Τούρκος αρκέστηκε απλά στο να πει:
"Μέσα από την καρδιά μου τους ευχαριστώ όλους. Όλα αυτά τα χρόνια με έκαναν να νιώσω υπέροχα με την αποδοχή και την αγάπη τους. Τους ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα χρόνια μου στην Ελλάδα".
 
ΑΕΛ © 2026. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top