Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας, μετά τη λήξη της
αναμέτρησης Πιερικός-ΑΕΛ.

Μιχάλης Ζιώγας
Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Κρίμα για την ομάδα μας. Πίστευα ότι αν και παίζαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος θα κερδίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πάρα πολύ καλά πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πετύχαμε το γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για άλλο. Δυστυχώς όμως για κακή μας τύχη οι αναγκαστικές αλλαγές μας δεν μας έδωσαν περιθώρεια στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εκείνες τις κινήσεις που θα θέλαμε. Κρίμα για το κόσμο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και κοιτάμε πάντα μπροστά.

-Πώς εξηγείτε τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας;
«Είχαμε εντοπίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου, ξέραμε τα δυνατά του σημεία και τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει. Αναγκαστήκαμε όμως να κάνουμε 3 αλλαγές εκτός αγωνιστικού σχεδίου. Ο ρυθμός έπεσε λίγο και δεν είχαμε τη δυνατότητα για άλλες αλλαγές ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. Αναγκαστήκαμε ακόμη και να αντικαταστήσουμε το αριστερό μας μπακ. Δεν υπήρχε λόγος να βγει ο Κατσιαρός, για παράδειγμα, ο οποίος και καλή απόδοση είχε και θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο με την εμπειρία του».

-Και τώρα τι; Η ομάδα βρίσκεται 11 βαθμούς από τις θέσεις των πλέι οφ και μόλις 5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
«Τώρα το μόνο που κοιτάμε είναι το επόμενο ματς. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και όπου παίζει έχει στόχο τη νίκη».

-Υπάρχουν περιθώρια για να κυνηγήσει η ομάδα την άνοδο;
«Αυτό που μπορώ να πω και αυτό που θα πω και στους ποδοσφαιριστές είναι ότι σε κάθε ματς θα προσπαθούμε για τη νίκη».

-Δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή από την ομάδα του Πιερικού σημείωσαν τα δύο γκολ. Πώς το σχολιάζετε;
«Είναι ζήτημα επιλογών. Είναι σαν να βγαίνει ο Μέσι και να μπαίνει ο Ινιέστα. Και η ΑΕΛ έχει παίκτες ποιότητας φυσικά, αλλά αρκετοί από αυτούς δεν ήταν διαθέσιμοι σήμερα, όπως ο Βενετίδης, ο Καούνος και ο Γκονζάλες. Ξεκάθαρα πράγματα. Είναι σημαντικό να έχεις ποιότητα στις αλλαγές σου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top