Είναι από τις στιγμές εκείνες που συνειδητοποιεί κανείς ότι ο αθλητισμός - και δη το
ποδόσφαιρο - είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι. Και ότι όσα μπορεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, μερικές φορές, ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
Κοινωνοί μιας τέτοιας ξεχωριστής στιγμής έγιναν σήμερα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ, που επισκέφθηκαν το Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρία στη Γιάννουλη του θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «Ο Αριστεύς».


Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, ο αρχηγός Κώστας Νεμπεγλέρας, ο Θανάσης Τσίγκας και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κος Λουκάς Σάββα, έφυγαν ιδιαίτερα συγκινημένοι και πλημμυρισμένοι από έντονα συναισθήματα, αντικρίζοντας στα μάτια των παιδιών τη χαρά και τη θετική ενέργεια που μετέδωσαν απλόχερα με την παρουσία τους.
Μοίρασαν αναμνηστικά ρετρό μπλουζάκια και στα 60 παιδιά του Κέντρου και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το εργαστήριο, στο οποίο απασχολούνται δημιουργικά κατασκευάζοντας εικόνες, διακοσμητικά κεριά και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα μια από αυτές τις εικόνες έγινε το δώρο ευγνωμοσύνης των παιδιών του «Αριστέα» προς την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ.

Στην υποδοχή και ξενάγηση πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Υπεύθυνης του φορέα, ψυχολόγου κας Αλεξίας Κοτούλα και της εργοθεραπεύτριας κας Αγγέλας Δημότσιου.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top