Ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας, Αστέρας Τρίπολης, έχασε το
απόλυτο της Τρίπολης καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αρη, για την 14η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι στο 23’ με τον Γιαννιώτα που το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ για τους κίτρινους. Στο 79’ ο Καλαντζής επιχείρησε τη σέντρα  με την μπάλα να κοντράρει στον Γιαννίτση και να καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη για να γίνει το τελικό 1-1. Δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Έγκον για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία τελείωσε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουρμπέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, θα χάσει την αανμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε τον Αστέρα με σύστημα 4-2-3-1. Ο Φούλοπ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στα μετόπισθεν αγωνίστηκε ο Τσαμπούρης, ενώ αριστερά στα μπακ τοποθετήθηκε ο Φορμίκα και τους Αλβάρες και Καστέλς στο κέντρο της άμυνας. Οι Καρντάσιο και Φραγκουλάκης ήταν τα αμυντικά χαφ και ο Γκάμπριελ μπροστά τους, ενώ την τριπλέτα δεξιά τον Ναβάρο, αριστερά ο Καλαντζής και Ράγιος.


Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (46' Ντε Μπλάσις), Καρντάσιο (46' Κουρμπέλης), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (68' Εγκον), Ναβάρο.

Άρης: Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (80' Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Κοέλιο, Σούνας, Τριανταφυλλάκος (64' Αγγελούδης), Γιαννιώτας (89' Παπαζαχαρίας).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top