Μία νίκη και μία ισοπαλία οι Έφηβοι, μία ήττα και μία αναβολή οι Προπαίδες της ΑΕΛ
στα τοπικά πρωταθλήματα στους αγώνες που έγιναν το Σάββατο (26/01).

Ν. Πολιτεία - AΕΛ (’96-’97-’98) 0-3
Στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο της Νέας Πολιτείας, η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη κυριάρχησε σε τομείς όπως η δύναμη και το πάθος και με έξυπνη τακτική (προσαρμοσμένη στο συγκεκριμένο τερέν) κατάφερε να κερδίσει με τα γκολ του Δεσύλλα και του Μαγγίνη (2). Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι: Φιλοκώστας, Κανταρίνος, Μαγγίνης, Καλφούντζος, Καραούλης, Καψάλης, Δεσύλλας, Συράκης, Μηνάς, Μπαρούτας, Γκιουρσάνης, Καλιακούδας, Τζουμάκης, Παπακωνσταντίνου, Δίχρης, Γαρυφαλλόπουλος, Κουμπόλι, Αλεξόπουλος, Ντάλλας, Μπέτσιος.

ΑΕΛ (’98-’99) – Ακαδημία Αίας Τυρνάβου) 1-1
Στο «βαρύ» γήπεδο «Μητσιμπόνας Γ’ » έγινε το ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου, όπου το μικρότερο ηλικιακά Εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ (στην πλειοψηφία Παίδες) πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ασχέτως αν δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Το γκολ της ισόπαλης αναμέτρησης (1-1) σημείωσε ο Μακροβασίλης. Η σύνθεση της ομάδας του Γιάννη Βασιλείου: Αναστασίου, Μπαντραλέξης, Χατζηγρηγορίου, Μουσιός, Μπόντε, Μεμάι, Μακρής, Παπαγεωργίου, Παπακώστας, Μαστακούλης, Τριανταφύλλου, Τσουμακίδης, Καλόγηρος, Θεμελής, Μπουρονίκος, Τσιαντούλης, Νικολακούλης, Κωστομοίρης, Τσιούτσιας.

Μία ήττα και μία αναβολή οι Προπαίδες
ΑΕΛ (2001) - Ακαδημία Αίας Τυρνάβου 1-2
Το «μικρό» Προπαιδικό του Κώστα Γούλα (γεννηθέντες το 2001) ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αξιόλογη ομάδα του Τυρνάβου στον αγωνιστικό χώρο του «Μητσιμπόνας Γ’ » που μάλλον ήταν ακατάλληλος για αθλητές 11-12 χρονών. Το γκολ της ΑΕΛ ο Ράχης.  Η σύνθεση: Σουλούκος, Τσολάκης, Γκουτζουρέλας, Ρήγας, Ράχης, Ζυγούρης, Σκουλίδης, Καμπέρης, Πραγγαφίλης, Μαγιάκος, Γκέκας, Πετρούλης, Παπαδάκος, Χατζόπουλος Ι., Κόκκος, Γκρόζος, Μέτσο, Καμπούρης, Γκουγκίδης, Καλφούντζος Δ.

Το Προπαιδικό του Θανάση Κυριλλίδη (2000) δεν αγωνίστηκε στη Ν. Πολιτεία αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης, επιθεωρώντας πρώτα τον αγωνιστικό χώρο, αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και επικινδυνότητας αυτού για την σωματική ακεραιότητα των νεαρών αθλητών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top