Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς, μετά τη λήξη της
αναμέτρησης με ΑΕΛ Καλλονής.

Αναλυτικά ο Τίμος Καβακάς 
«Ήρθαμε να παίξουμε σε μια έδρα γνωρίζοντας ότι θα αγωνιστούμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στόχος μας ήταν η νίκη. Καθοριστικό, θεωρώ, ότι το σημείο στο οποίο δεχτήκαμε το γκολ, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ πιέζαμε για το γκολ. Είχαμε δυο ευκαιρίες από στημένα και ο αντίπαλος δύο μακρινά σουτ. Στο δεύτερο είχαμε εμείς την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να παίξουμε με τη μπάλα κάτω. Το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι ως ΑΕΛ πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Έχουμε δυνατότητες να ανακάμψουμε και πιστεύω ότι με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Καλλονή και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Μέτρησαν οι περιορισμένες επιλογές στον πάγκο λόγω των απουσιών;
«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Σε αυτό το γήπεδο όποιους παίκτες και να είχαμε δεν θα μπορούσαμε σε αυτό το γήπεδο να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όχι μόνο εμείς, αλλά και ο αντίπαλος».

-Ένα σχόλιο για την Καλλονή;
«Παρακαλώ ρωτήστε με για την ομάδα μου, την ΑΕΛ. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για την Καλλονή»

-Παρά το γεγονός ότι επιλέξατε να παίξετε με 2 φορ, η ομάδα δεν μπόρεσε να πιέσει πολύ…
«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε τη μπάλα μπροστά όπου έχουμε δυο παιδιά ικανά να την κρατήσουν. Και θα λέγαμε ότι καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αν πετυχαίναμε γκολ στις δύο στημένες φάσεις που είχαμε. Και άλλη μία φάση ήρθε από πλαγιοκόπηση, αλλά ο Τσίγκας μόνος στο ύψος του πέναλτι δεν έκανε τη σωστή επιλογή να τελειώσει τη φάση με τη μία. Από κάποια παιδιά είμαι ευχαριστημένος, από κάποια άλλα όχι τόσο. Ως ομάδα, όμως, έχουμε δυνατότητες βελτίωσης».

-Υπάρχει χρόνος για δουλειά με δεδομένο ότι ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια;
«Πρέπει να το συνδυάσουμε. Για την ΑΕΛ δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στόχος είναι πάντα η νίκη».

-Μεταγραφές θα γίνουν;
«Θα χρειαστούμε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, λαμβάνοντας υπόψιν και τις εισηγήσεις του προκατόχου μου. Από Δευτέρα, θα τρέξουν κι αυτές οι υποθέσεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top