Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε μίλησε για  τρομοκρατία στο AEL FC
ARENA, κυρίως μετά το γκολ του Γκούρτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
«1. H ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της που αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι και στους προπονητές της για την καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στην ιστορική ΠΑΕ Λάρισα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται που η καταπληκτική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη και αυτό οφείλεται στο απάνθρωπο παιχνίδι ορισμένων παιχτών της ΠΑΕ Λάρισας εξαιτίας του οποίου τραυματίστηκαν σοβαρά οι Πίτκας (εφτά ράμματα στο κεφάλι από χτύπημα του Τσίγκα) που δεν σημειώθηκε ούτε φάουλ, Κοκκίνη (κάταγμα στη μύτη στην ίδια φάση που τραυματίστηκε και ο Τέλλος από χτυπήματα των παιχτών της Λάρισας) που πάλι δεν σημειώθηκε φάουλ και Γιάννη Κοιλιάρα (αιμάτωμα στο δικέφαλο από χτύπημα).
Δυστυχώς η τρομοκρατία που επεκράτησε στο γήπεδο κυρίως μετά το καταπληκτικό γκολ του Γκούρτσα ήταν πρωτοφανής και αν οι κροτίδες που έσκαγαν δίπλα στους επόπτες και τα μπουκάλια που εκτοξευόντουσαν εναντίον των παιχτών μας και των διαιτητών σε κάθε φάση συνέβαιναν στην Πάτρα, οι συνηθισμένοι διαιτητές που μας διαιτητεύουν θα είχαν διακόψει τον αγώνα τουλάχιστον πέντε φορές.
Η τρομοκρατία που άσκησε στο ημίχρονο ο γενικός αρχηγός της Λάρισας στον εξαίρετο διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο και στους βοηθούς τους έπιασε τόπο.
2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα διότι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι τους οποίους επικαλέστηκε ο νέος προπονητής μας Σωτήρης Αντωνίου και τους οποίους δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι δεν είναι αληθινοί τον υποχρέωσαν να δηλώσει την παραίτησή του μετά το τέλος του αγώνα.
Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή πριν από τον αγώνα προκατέβαλε χρήματα στον Σωτήρη Αντωνίου τα οποία ο ίδιος ζήτησε για την κάλυψη άμεσων οικογενειακών αναγκών του και η παραίτησή του μετά τον αγώνα ήταν μεγάλη έκπληξη.
Στο μικρό χρονικό διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας ο Σωτήρης Αντωνίου δέθηκε με τους παίχτες και δούλεψε σκληρά μαζί τους και η ΠΑΕ Παναχαϊκή ελπίζει μέχρι την Τρίτη να λύσει τα σοβαρά οικογενειακά του προβλήματα και να επιστρέψει στα προπονητικά του καθήκοντα».
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top