Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννησης Επανομής, η ομάδα
της Μαγνησίας έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ευάγγελου Κιοτζένη, ο οποίος τονίζουν ότι δεν έδωσε δυο πέναλτι στην ομάδα τους και ακύρωσε, κακώς, κανονικό γκολ. Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος της Αναγέννηση Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς, ανέφερε: «Σε αυτό το παιχνίδι αναδείχθηκε η… ξεφτίλα, σε όλο της το μεγαλείο! Όλη την εβδομάδα είχε… βουίξει ο τόπος ότι το παιχνίδι με διαιτητή τον Κιοτζένη είναι «διπλό» και αποδείχθηκε περίτρανα. Το παραποδόσφαιρο διοικεί το ποδόσφαιρο! Ντρέπομαι που ασχολούμαι με τον χώρο και δεν αναφέρομαι μόνο στη διαιτησία, που μας αδίκησε σε δυο περιπτώσεις με τον Τοπούζη, αλλά και στην επιλογή του αντιπάλου να πετά μπάλες μέσα στο γήπεδο. Το ποτήρι ξεχείλισε και αν οι αρμόδιοι συνεχίσουν να στέλνουν… Κιοτζένηδες στην Επανομή, δεν θα είναι απίθανο να θρηνήσουμε θύματα και να κλάψουνε μανούλες! Ας δουν το βίντεο οι αρμόδιοι!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: 
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει δημόσια την απαράδεκτη και μεροληπτική διαιτησία του διαιτητή κ. Ευάγγελου Κιοτζένη στον αγώνα Αναγέννηση Επανομής – Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και ακύρωσε επιδεικτικά κανονικά επιτευχθέν γκολ της ομάδας μας.
Αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά, τα Μ.Μ.Ε., ο φίλαθλος κόσμος και οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ τη χαρακτηρίζουν εντεταλμένη υπηρεσία και του διαιτητή του προσάπτουν την ετικέτα "εργαλείο". Οι κύριοι Δούρος και Μπριάκος της ΚΕΔ θα πρέπει να απαντήσουν εάν επιθυμούν να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο οι βρικόλακες της διαιτησίας όπως παλιά που ρουφούσαν μόνο αίμα και θέριζαν τους καρπούς τους…
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν έχει μάθει να μάχεται σε επίπεδο ανακοινώσεων διαμαρτυρίας, πλην όμως αυτή τη φορά η συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Το νικηφόρο αποτέλεσμα που κατάφερε η ομάδα μας δεν αναχαιτίζει την οργή και την αγανάκτηση μας γι’ αυτό το φιλμ ιλαροτραγωδίας που εκτυλίχτηκε.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στη διοργανώτρια Football League που απασχολεί ως στελέχη της και μηχανικούς πραγματογνώμονες που ασχολούνται με την καταλληλότητα των γηπέδων. Θυμίζουμε στη διοργανώτρια ότι πρέπει να εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο γήπεδο είναι κατάλληλο για αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας Football League ή για επαγγελματική εκμετάλλευση χοιροστασίων και βουστασίων, όπως η σημερινή εικόνα του».
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top