Δείτε ποιοι είναι οι Λαρισαίοι που αγωνίζονται πλέον στη Νίκη Βόλου. Με αφορμή την
αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ-Νίκη Βόλου, το aelole.gr σας παραθέτει τους τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τη Λάρισα που ανήκουν πλέον στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο Τάσος Κυριάκος είναι αρχηγός της Νίκης Βόλου και ένας από τους τέσσερις που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας της Μαγνησίας, οι υπόλοιποι τρεις είναι ο Δημήτρης Κοντοδήμος, ο Κώστας Χατζής και ο νεαρός πρώην τερματοφύλακας των «βυσσινί» που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πυργετό, δανεικός από την ΑΕΛ, Χρήστος Μπαταβάνης. Τέλος υπάρχει και ο νεαρός Ελασσονίτης μεσοεπιθετικός, Σωτήρης Χάμος, ανήκει στη Νίκη Βόλου, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στον Τηλυκράτη Λευκάδας μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ.

Τάσος Κυριάκος 
Ο Τάσος Κυριάκος γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1978 στη Λάρισα και άρχισε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Πελασγιώτιδα Λάρισας. Στη συνέχεια έπαιξε στον Απόλλωνα Λάρισας, στην ΑΕΛ, την Καλλιθέα, τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και τελικά κατέληξε στον Άρη,το καλοκαίρι του 2006. Τον Ιανουάριο του 2008 πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην ΑΕΛ για δεύτερη φορά, ενώ αγωνίστηκε και στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, από το καλοκαίρι του 2010 βρισκόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον βρίσκεται στη Νίκη Βόλου και είναι ο αρχηγός.

Κώστας Χατζής
Ο Κώστας Χατζής έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου του 1985 στην Λάρισα. Η καταγωγή του είναι από τη Φαλάνη Λάρισας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Λάρισας, από όπου πήρε μεταγραφή στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε, πριν πάει στην ΑΕΛ, ήταν ο Πιερικός. Πλέον ανήκει στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Δημήτρης Κοντοδήμος
Ο Δημήτρης Κοντοδήμος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 21 Απριλίου 1982 και αγωνίζεται αριστερό μπακ. Ήταν διεθνής με τις ομάδες των Παίδων, των Νέων και με την Ολυμπιακή ομάδα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Δήμητρα Γιάννουλης. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Ξάνθη, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα. Πλέον ανήκει στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Χρήστος Μπαταβάνης
Ο Χρήστος Μπαταβάνης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1992 στη Λάρισα, Το καλοκαίρι του 2012 έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, μετά από δικαστική απόφαση και πήγε στη Νίκη Βόλου. Ο Χρήστος Μπαταβάνης την σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στον Πυργετό, δανεικός από την ΑΕΛ. Πλέον ανήκει στην ομάδα της Νίκης Βόλου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top