Λάβαμε ένα μήνυμα από έναν αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ από τον Καναδά και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε 
«Είναι μεγάλη χαρά για μένα που μπορώ να σας στείλω μια εικόνα της ανδρικής ΑΕΛ (άνω των 35 ετών) ομάδα με έδρα τον Καναδά. Θα ήθελα να σας ζητήσω αυτή η εικόνα της ομάδας μας να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα aelole.gr, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ael.gr, και στην σελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, e-ael.gr, ώστε να γίνει γνωστό σε όλους τους φιλάθλους αυτής της αγαπημένης ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω από τον σύλλογο (ΑΕΛ) αν μπορεί να μας στείλει ένα μεγάλο πανό/σημαία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να το έχουμε στο γήπεδο μας. Η σεζόν για εμάς ξεκινάει 1η Μαΐου και περιμένουμε μια πολύ επιτυχημένη πορεία. Εγώ θα σας στέλνω φωτογραφίες από την έναρξη της γραμμής μας μέχρι και τη λήξη της σεζόν. Σας στέλνω λεπτομέρειες πιο κάτω με φωτογραφία με τα ονόματα των παικτών. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και παρακαλώ επιτρέψτε μου να γνωρίζω αν η ομάδα μπορεί να μας δώσει ένα μεγάλο πανό/σημαία.
Η ομάδα AEL FC (Καναδάς), θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΑΕΛ για την υποστήριξή της στην πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας. Η ΑΕΛ έφτασε σε όλο τον κόσμο και λόγω της λαϊκής ζήτησης και τη δημοτικότητα έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα στη τοποθεσία Λονδίνο στο Οντάριο του Καναδά. Ο σύλλογος είναι στον Καναδά είναι μια ομάδα άνω των 35 ετών. Η καναδική ομάδα AEL FC έχει κάνει την απαιτούμενη προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν, την 1η Μαΐου εναντίον μιας αλβανικής ομάδας. Η AEL FC (Καναδάς) είναι πολύ περήφανη που είναι συνδεδεμένη με το σύλλογο στην Ελλάδα και υπόσχεται να κάνει την ΑΕΛ και τους οπαδούς της σε όλο τον κόσμο υπερήφανους»

Η ομάδα AEL FC (Καναδάς) από δεξιά προς αριστερά:
Milton Gougoulias, Justin Blakley, Christos Pouliasis, John Doris, Milton Tsiapalis, Saad, Mike Ansel, Nick Soufan, Pete Kantzas, Pete Tambourlos
2nd row (right to left)
Chris, Paulo Salvadore, Alex Kolias, Jon Mihalopoulos, Mihalis Mastoukas, Nick Karahalios, Demtre Bontikas, Angelo Vilos, Dave Adams, Geroge Bikas, Todd Harcus, Angelo Dellis, Sean. (Absent: John Davakos, Gus Karahalios)

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top