Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης εκφράζουν την αγανάκτησή τους
για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν από τους άνδρες των ΜΑΤ φίλοι της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους από το γήπεδο «Γ. Καμάρας» μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Όσοι βρέθηκαν έξω από την κεντρική Θύρα του γηπέδου στη διάρκεια των επεισοδίων είδαν ένστολους με βαρύ οπλισμό να χτυπούν, ποδοπατούν και τραυματίζουν με κτηνωδία παιδιά, γυναίκες και υπερήλικες χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως αιτία. Η μόνη αιτία ήταν ότι οι άνθρωποι ήθελαν απλά να πάνε σπίτια τους!
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους δύο συλληφθέντες φίλους του Απόλλωνα που έκαναν το «έγκλημα» να παρευρίσκονται στη θύρα που έγινε η επίθεση των ΜΑΤ.
Επίσης, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και εύχονται ταχεία ανάρρωση στους φιλάθλους που οι άνδρες των ΜΑΤ τραυμάτισαν.
Τέλος, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης καταγγέλλουν την Ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία ως τελείως ψευδή και συκοφαντική, αφού δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πραγματικά συνέβησαν. Αλλά βεβαίως τι θα έλεγαν, ότι είχε δοθεί εντολή να ασκηθεί βία έτσι ώστε να καλύψουν αυτά που ΔΕΝ έκαναν στο ΟΑΚΑ όπου σημειώθηκαν πραγματικά επεισόδια;
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top