Σε μια ΑΕΛική πανδαισία εξελίχθηκε ο αγώνας της ημιτελικής φάσης του
Υπερπρωταθλήματος Παίδων ΕΠΣΛ 2012-2013 ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομίλων ομάδες ΑΕΛ1998 με προπονητή τον Νίκο Βλαχούλη και ΑΕΛ 1999 με προπονητή τον Γιάννη Βασιλείου. Μετά από ένα πολύ δυνατό ματς στο οποίθο κυριάρχησαν οι μονομαχίες (σκληρές σε πολλές περιπτώσεις), οι δύο ομάδες έφυγαν αγκαλιασμένες από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι "μικροί" 99άρηδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με περίσσιο πάθος πίεσαν την άμυνα των 98άρηδων και τον τερματοφύλακα Μπουρονίκο. Από την πλευρά του οι νικητές του κυριακάτικου ντέρμπι με την Ακαδημία Πλίτση έδειξαν υποτονικοί και κουρασμένοι. Στην επανάληψη η ΑΕΛ1998 εμφανίστηκε κάπως βελτιωμένη με τις φάσεις να είναι μοιρασμένες και τους δύο προπονητές να καρδιοχτυπούν στα τελευταία λεπτά, καθώς οι επικίνδυνες φάσεις συνεχίστηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η ΑΕΛ1999 καλείται στο τελευταίο ματς της ημιτελικής φάσης κόντρα στην Ακαδημία Πλίτση (Κυριακή 21.04.2013, γήπεδο Γιάννουλης, 10πμ) να τα παίξει όλα για όλα και να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα οδηγήσει σε πρόκριση σε μεγάλο ή μικρό τελικό Παίδων.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ1998 (Ν. Βλαχούλης): Μπουρονίκος, Μεμάι, Μπόντε, Μακρής,  Μουσιός, Κανταρίνος Ν., Καλφούντζος Ηλ., Τζουμάκης, Μαγγίνης, Δίχρης, Βαγενάς, Λισάι, Παπαγεωργίου, Αναστάσης, Καλόγηρος, Αναστασίου, Τσουμακίδης, Χατζηγρηγορίου, Τριανταφύλλου, Θέμελης

ΑΕΛ1999 (Γ. Βασιλείου):  Τσιούτσιας Δ., Μαστακούλης, Ζιώγας, Κουτσογιάννης, Σπύρου, Μπλάτσας, Βαλαώρας, Καραγεώργος, Κωστομοίρης, Νικολακούλης, Κουτσουνάκης, Λάιος, Τσιούτσιας Αλ., Παπακώστας, Τσιούπρος, Τσιαντούλης, Παπαρσένος, Μακροβασίλης.

Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του κ. Νίκου Κούτρα ΕΔΩ
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top