Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης του Απόλλων Σμύρνης, κ. Σταμάτης Βελλής,
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα δυστυχώς δε θα αναφερθώ στον αγώνα μας, και ας ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση και η ευρύτερη μας νίκη.Συνέβησαν όμως άλλα, πολύ πιο σοβαρά από αυτό.
Θα καταγγείλω λοιπόν την τελείως απρόκλητη και βάναυση επίθεση διμοιριών ΜΑΤ στους οπαδούς της ομάδας μας την ώρα που αυτοί προσπάθησαν να εξέλθουν από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα. Επίθεση που ξεκίνησε 100% από τα ΜΑΤ όταν κάποιοι οπαδοί μας διέπραξαν το "έγκλημα" να θελήσουν να πάνε σπίτια τους! Ουδείς οπαδός επιτέθηκε σε άνδρες των ΜΑΤ! Απλά, θέλησαν να φύγουν από το γήπεδο. Απίστευτο; Και όμως αληθινό! Χτυπήθηκαν νεαρές γυναίκες, άνδρες και άνθρωποι του Security της ομάδας μας, όταν προσπάθησαν να τους προστατεύσουν από την κτηνωδία των ΜΑΤ. Τραυματίστηκαν μερικοί από αυτούς, μέσα στους οποίους και το μέλος του ΔΣ της ομάδας μας, ο οποίος σε απάντηση στο ερώτημα "μα γιατί βρε παιδιά; Ηρεμείτε"! εισέπραξε μια μεγαλοπρεπή "κλομπιά".
Προσπάθησα και εγώ να συνομιλήσω μαζί τους για να τους ηρεμήσω αλλά δέχτηκα και εγώ επίθεση, την "κλοπμπιά" που προοριζόταν για μένα όμως δέχτηκε δυστυχώς στο κεφάλι ο υπεύθυνος Ασφαλείας μας Κος Σοβάρας προσπαθώντας να με προστατεύσει.Τα ΜΑΤ πραγματοποίησαν τουλάχιστον 3 απρόκλητα "ντου" μπροστά στα μάτια μου, στα οποία κτυπούσαν αδιάκριτα όποιον έβρισκαν μπροστά τους!
Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω το τι είδα. Πλησίασα τον επικεφαλής των διμοιριών και του ζήτησα ευγενικά τα στοιχεία του. Αυτός αρνήθηκε να μου τα δώσει και μου απάντησε σε απειλητικό και αγενέστατο τόνο και ύφος. Είδα με τα μάτια μου τουλάχιστον 4 τραυματίες από κτυπήματα (εννοώ άτομα που αιμορραγούσαν) μεταξύ των οποίων και νεαρή γυναίκα!
Το μόνο που έχω να πω είναι "Ντροπή Κε Δένδια!!" ντροπή τον νόμο και την τάξη να τα εκπροσωπούν κτήνη, που συμπεριφέρονται χειρότερα και από ζώα! Ξέρω βέβαια τι θα μας πείτε: Οι οπαδοί μας έπεσαν πάνω σε... ζαρντινιέρα!" Γνωστό τροπάριο... Δεν ξέρω αν έχετε γυναίκα και παιδιά Κε Δένδια, αλλά νομίζω ότι άνθρωποι σαν και σας μόνο όταν τους δείτε με ανοιγμένα κεφάλια θα καταλάβετε πραγματικά τι πάει να πει "ΜΑΤ της Ελληνικής Δημοκρατίας" Εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ.
Και τελειώνοντας ρωτώ: Αν ανοίξει "βεντέτα" μεταξύ των οπαδών μας και των ΜΑΤ ποιος θα φέρει την ευθύνη; Σίγουρα η... ζαρντινιέρα!! Μετά από αυτά τι να πεις για το... ποδόσφαιρο»;
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top