Μετά από τις εργομετρικές εξετάσεις του Σαββάτου και το χθεσινό κυριακάτικο ρεπό, οι
ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο ξεκινώντας, ουσιαστικά, την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Τα μηνύματα από το μέτωπο των τραυματιών ποδοσφαιριστών είναι συγκρατημένα αισιόδοξα. Πιο συγκεκριμένα:
-Ο Ντάνιελ Πόνσε συμμετείχε σε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας. Το ατομικό του πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα και μια σειρά από αγωνιστικά τεστ σε υψηλούς ρυθμούς για να ελεγχθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του. Εντός της εβδομάδας θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς του.
-Ο Μανώλης Λιαπάκης αναμένεται από αύριο Τρίτη να ανεβάσει ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασής του. Με δεδομένο ότι η σημερινή είναι μόλις η 8η ημέρα από τον τραυματισμό του, η πορεία της αποκατάστασης προχωρά ταχύτερα από το αναμενόμενο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του να γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 3 εβδομάδων (που ήταν η αρχική εκτίμηση).
-Ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο ξεκίνησε ο Δημήτρης Χασομέρης. Η ενσωμάτωσή του με την ομάδα εκτιμάται ότι θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμάνουελ Φρανκού, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.
-Μόνος του γυμνάστηκε και ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, ο οποίος έχει τράβηγμα στη γάμπα. Σε δυο-τρεις ημέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
-Προληπτικά, πρόγραμμα συντήρησης για λόγους αποφόρτισης ακολουθούν οι Αποστόλης Σκόνδρας και Μπράνκο Ζεκίνια, εξαιτίας μικροενοχλήσεων.
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top