Η ΑΕΛ δίνει την Κυριακή (07/04) στις 16:30 εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη,
στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League. Πέρασαν σχεδόν 2,5 χρόνια από την τελευταία αναμέτρηση Εργοτέλη-ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Superleague. Ήταν 27 Νοεμβρίου του 2010, όταν η ΑΕΛ έχανε με 2-1 από την ομάδα της Κρήτης στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Εργοτέλης είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό, με το Ρομάνο, στο 19ο λεπτό με τον Κανόμπιο ισοφάρισε προσωρινά η ΑΕΛ, ενώ ο Λεάλ πέτυχε στο 26ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1. Στο 86ο λεπτό ο Εργοτέλης κέρδισε νέο πέναλτι, όταν ο Μπούντιμιρ ανατράπηκε από τον Νταμπίζα. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Λεάλ, που όμως δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Αμπάρη, αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι παρέμεινε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρομάνο, Μπέτο (76' Ορφανός), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (93' Βίσιο), Μπούντιμιρ, Λεάλ (89' Σαρρής).

ΑΕΛ: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Ταλ, Ιγκλέσιας (78' Μακίνουα), Ρομέου, Σίμιτς (46' Μπλάζεκ), Κουζάν, Κανόμπιο, Βούζας (29' Βελάσκο).

Δείτε το video
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top