Για τις 22 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη της νέας ερασιτεχνικής Γ' Εθνικής. Ο
καταρτισμός των ομάδων στους έξι ομίλους θα γίνει επίσημα γνωστός την ερχόμενη εβδομάδα. Στόχος της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι να γίνει ο καταρτισμός των 6 ομίλων στο τέλος της άλλης εβδομάδας, όπως τόνισε ο Μιχάλης Τζανόπουλος στο a-sports.gr. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκε και στον διαχωρισμό των δύο τελευταίων ομίλων, όπου θα βρίσκονται οι Κρητικές, οι Αθηναϊκές και οι δύο ομάδες των Κυκλάδων. «Υπάρχει ένα πρόβλημα στον 5ο και στον 6ο όμιλο με τις ομάδες Κρήτης, Κυκλάδων και Αττικής. Γι’ αυτό το λόγο θα γίνει κλήρωση. Θα κληρωθούν οι τέσσερις ομάδες της Κρήτης στον έναν όμιλο, οι υπόλοιπες τέσσερις θα καταμεριστούν στον έτερο. Το ίδιο θα γίνει και για τις δύο ομάδες των Κυκλάδων και οι συγκεκριμένοι όμιλοι στη συνέχεια θα συμπληρωθούν επίσης με κλήρωση από τις ομάδες της Αττικής.
Τα κριτήρια όπως έχουμε πει είναι γεωγραφικά. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και σε όποια Ένωση έχει πάνω από τέσσερις ομάδες. Ο καταρτισμός θα γίνει μόλις τα σωματεία κλείσουν τις όποιες εκκρεμότητες έχουν, είτε προς την ΕΠΟ, είτε προς τις οικείες Ενώσεις. Δηλαδή να φτάσει σε εμάς ένα χαρτί ότι δεν έχουν οφειλές. Αποστέλουμε ήδη σχετικά έγγραφα. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να έχουμε τις απαντήσεις, καθώς στόχος μας είναι στο τέλος της να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων».
Για την προκήρυξη του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα όπως έχουμε πει θα ξεκινήσει 21-22 Σεπτεμβρίου και μετά τον καταρτισμό θα ακολουθήσει η προκήρυξη, η οποία δεν έχει διαφορές σε σχέση με αυτά που γνωρίζουν ήδη όλες οι ομάδες για τον αριθμό των ξένων και τις ηλικίες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top