Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι
παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 2-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18αδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 2-0)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό χαφ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, έπαιξε 12 λεπτά, καθώς τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, έδωσε τη θέση του στο Νιμάνι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο. (Βέροια-ΟΦΗ 2-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18αδας του ΟΦΗ για τον αγώνα με τη Βέροια (Βέροια-ΟΦΗ 2-0)

Αντώνης Τσιάρας (Ξάνθη): Ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. (Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top