Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου συστήθηκε για να στηρίξει τη Διοίκηση της ΑΕΛ στην προσπάθεια
λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας σε υψηλό επίπεδο. Μια απόδειξη των προθέσεων και της φιλοσοφίας της είναι η ανάδειξη του κου Κώστα Σαμαρά σε Επίτιμο Πρόεδρο της Επιτροπής, ενός ανθρώπου που έχει βάλει ξεχωριστή σφραγίδα ως παράγοντας στην ιστορία της ΑΕΛ και τιμά την ομάδα μας με τη συμμετοχή του.
Βασική αρχή είναι η συνεργασία με διαφάνεια γι’ αυτό και όλες οι οικονομικές συναλλαγές όχι μόνο ελέγχονται άμεσα από τη Διοίκηση του σωματείου μέσω των αντίστοιχων παραστατικών, αλλά γίνονται πάντα μέσω αυτής. Γι’ αυτό και – όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν – τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του κάθε φίλου της ΑΕΛ για έλεγχο.
Η ομάδα μας κάνει μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις γύρω από τον μεγάλο στόχο. Η μεγαλύτερη, από όσο θα έπρεπε, ενασχόληση με διάφορα ζητήματα ή αστοχίες που κάνουμε κάθε προσπάθεια για να διορθώσουμε, κινδυνεύει να μας αποπροσανατολίσει από τα πιο ουσιαστικά και περισσότερο ζωτικής σημασίας θέματα της ομάδας μας.
Για εμάς η ΑΕΛ είναι το σπίτι μας και δουλεύουμε με γνώμονα να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει. Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να στραφεί και ο κάθε φίλος της ομάδας. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και με στόχο το καλό της ΑΕΛ.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου
Ο πρόεδρος
Ευάγγελος Πλεξίδας
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top