Δείτε και ακούστε τις δηλώσεις του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Γιώργου Στράντζαλη, λίγο πριν την
έναρξη της πρώτης του προπόνησης στον πάγκο των "βυσσινί".

Δείτε το video


Αναλυτικά ο Γιώργος Στράντζαλης
«Καταρχάς η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ είναι ευλογία. Και αυτό το λέω μέσα από την καρδιά μου. Έχω περάσει από εδώ ως  αντίπαλος και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και έχω νιώσει όλη αυτή την ανατριχίλα και ειδικά στο καινούργιο γήπεδο την περυσινή χρονιά. Από εκεί και πέρα είναι η αφοσίωση που πρέπει να δείξουμε στην ομάδα και τα θέλω τα δικά σας και του κόσμου, να γίνουν θέλω και δικά μας. Η ομάδα έχει τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια και στόχος μας είναι να πάμε την ΑΕΛ στο χρόνο που της αρμόζει στη Σούπερ Λίγκ», ήταν η εισαγωγική του τοποθέτηση και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Αναλαμβάνετε την ομάδα στην πρώτη θέση αλλά μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Πως βλέπετε τη συνέχεια;
«Το ότι η ΑΕΛ είναι στην πρώτη θέση λέει πολλά. Φαίνεται ότι αγωνιστικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Εμείς αυτή τη στιγμή πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από τους αντιπάλους μας».

-Άποψη για το υλικό της ομάδας έχετε;
«Ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα. Τους νεαρότερους παίκτες θα τους μάθω στην πορεία, αλλά γνωρίζω ότι έχουν πολύ ταλέντο».

-Η επαφή με την ομάδα πότε έγινε;
«Η οριστική συμφωνία επήλθε τα ξημερώματα. Υπήρξε νωρίτερα μια κρούση αλλά χωρίς να προχωρήσει κάτι. Όμως υπήρχε η προδιάθεση ότι κάτι θα γινόταν. Εγώ μίλησα με τη διοίκηση γιατί όπως γνωρίζετε ο κύριος Πλεξίδας βρίσκεται στο εξωτερικό.

-Η πίεση που υπάρχει στην ΑΕΛ σας προβληματίζει;
«Το ποδόσφαιρο δεν έχει φόβο. Έχει γνώση και αγάπη. Θεωρώ ότι μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε με τους ποδοσφαιριστές να μπορέσουμε να φτάσουμε την ΑΕΛ εκεί που τη θέλει ο κόσμος της, αυτός που πληρώνει αλλά και εμείς ως μέλη αυτής της ομάδας».  
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top