Ο προπονητής της ΑΕΛ Γιώργος Στράντζαλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Δόξα Πενταλόφου δήλωσε
τα εξής: «Είναι χαρά μου να έχω δίπλα μου τον Ηλία Σαπάνη που το γνωρίζω από παλιά, έχουμε αγωνιστεί και ως αντίπαλοι και γενικότερα είναι καλό να υπάρχουν Έλληνες προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν νέοι τεχνικοί στις ομάδες και να κάνουν αξιόλογη προσπάθεια, όπως κάνει ο κόουτς εδώ στον Πεντάλοφο. Μια προσπάθεια που είναι αξιέπαινη, από εκεί που ξεκίνησε και που θέλει να φτάσει. Του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία.. Δεν μπορώ να σταθώ πολύ στο παιχνίδι, αυτό που μετράει για μένα είναι ο τρόπος με τον οποίο έρχεται η νίκη. Θα πρέπει να το κρατήσουμε αυτό, όπως θα πρέπει να διαχειριστούμε το γκολ που δεχτήκαμε, ώστε να δούμε πως μια στιγμή αδράνειας και έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να μας στοιχίσει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το γήπεδο ήταν όντως πολύ βαρύ. Πήγαμε αρκετά καλά σε κάποια διαστήματα. Είναι σημαντικό για μένα ότι οι ποδοσφαιριστές και στο εκτός έδρας παιχνίδι βγάζουν ίδια συμπεριφορά με αυτήν που βγάζουν στα εντός έδρας παιχνίδια. Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν και το ξεχνάμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα  αυτό το παιχνίδι για να πάμε αύριο να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε».

-Υπάρχει κάποια εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ηλία Κυριακίδη;
«Φαίνεται ότι έχει μια ενόχληση στον μηνίσκο. Θα πρέπει να περάσουν 24 ώρες για να αξιολογήσουμε τον τραυματισμό του».

-Γήπεδα όπως το σημερινό, που πιθανό η ΑΕΛ να συναντήσει πολλά από εδώ και πέρα, πιστεύετε ότι μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ΑΕΛ;
«Θα απαντήσω με ένα διαφορετικό τρόπο. Ο τρόπος που πανηγυρίζουν τα παιδιά στα γκολ δείχνει και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όχι μόνο πανηγυρίζουν ήπια και είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά επιδεικνύουν και σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν υπάρχει αυτό το χαζοχαρούμενο κι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε ότι σε αυτή την κατηγορία θα βρούμε και τέτοιες δύσκολες γηπεδικές συνθήκες. Το έχουμε βάλει μέσα μας ότι αυτή η κατηγορία μπορεί να προσφέρει ό,τι πιο απρόβλεπτο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top