Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2013-2014. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Σπύρος Βάλλας (Ξάνθη): Ήταν στην 18αδα της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0)

Αντώνης Τσιάρας (Ξάνθη): Ήταν εκτός 18αδας της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. (Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός σαν κεντρικός αμυντικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο και είδε την κίτρινη κάρτα στο 18 λεπτό. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα):  Ήταν στην 18αδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός σαν αριστερό μπακ στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής και έδωσε τη θέση του στο Μακουκούλα στο 85 λεπτό. (ΟΦΗ-ΑΕΛ Καλλονής 3-1)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18αδας του ΟΦΗ για τον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής. (ΟΦΗ-ΑΕΛ Καλλονής 3-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός σαν δεξί μπακ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, έπαιξε σε όλο το 90λεπτο. ( Άρης-Πανθρακικός2-2)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην 18αδα του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top