Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με
τον Οδυσσέα Κορδελιού

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας
«Μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα και φτάσαμε σε μια σημαντική και εύκολη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου το είχα πει και χτες προχτές που μίλησα ότι θέλουν στήριξη. Πήγαν όλα καλά. Σήμερα παίξαμε πολύ δυνατά γιατί το γήπεδο ξέραμε ότι θα κριθεί το παιχνίδι στις προσωπικές μονομαχίες και στα στημένα. Βάλαμε την μπάλα κάτω στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερα και φτάσαμε σε αυτή την σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, συγχαρητήρια και στο Κορδελιό, μια καθαρή και δυνατή ομάδα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Εμείς θα συνεχίσουμε λίγες μέρες ακόμα τη δουλειά μας και θα ξεκουράσουμε λίγο τα παιδιά γιατί είναι φορτισμένοι και συναισθηματικά και σωματικά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και σίγουρα η ΑΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα και μετά από αυτή τη νίκη όπως το είχα δηλώσει και μετά τον Οικονόμο Τσαριτσάνη, ήμουν πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα, όπως και το παίρνει. Όμως θα είμαστε πάρα πολύ σοβαροί στα επόμενα παιχνίδια και σε κάθε προπόνηση πάρα πολύ σοβαροί.»

-Κόουτς σήμερα η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε μια ομάδα κουρασμένη. Είδαμε μια ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο να πατάει πολύ καλά στο αγωνιστικό χώρο να τρέχει να πιέζει και να δημιουργεί σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο;
«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο που δεν υπάρχει. Που βλέπετε ότι είναι κάκιστος. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, πιέσαμε πάρα πολύ ψηλά τον αντίπαλο βγάζοντας και τρίτο και τέταρτο επιθετικό και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε καλή αποθεραπεία μετά το παιχνίδι της Τετάρτης και παρουσιαστήκαμε σήμερα πολύ καλά. Άλλωστε είχα πει ότι δουλεύουμε καλά, αρχίζουμε και δουλεύουμε καλά και σιγά σιγά τα πράγματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top