«Η αλληλεγγύη είναι, ίσως, το χρησιμότερο εργαλείο για μια καλύτερη ζωή και μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Ας
το χρησιμοποιήσουμε…»
Καταλληλότερη αρχή από τη φράση που έκλεινε το ομότιτλο άρθρο του περασμένου Δεκέμβρη δε θα μπορούσε να υπάρξει για το παρόν άρθρο.

Ίδιος -ιερός- σκοπός, ίδιοι στόχοι, ίδιος αγώνας, διαφορετικός άνθρωπος, διαφορετικές οικονομικές απαιτήσεις. Η ουσία, όμως, δεν αλλάζει και η αλληλεγγύη όλων μας μπορεί να αποδειχθεί ξανά ο βασικός παράγοντας για το καλύτερο μέλλον ενός συνανθρώπου μας, συμπολίτη μας, συνοπαδού μας. Ο Κωνσταντίνος, ένα νέο παιδί, μαθητής λυκείου, δίνει πολύ σύντομα στη ζωή του έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Καλούμαστε όλοι μας να τον υποστηρίξουμε ώστε να βγει νικητής. Ο τρόπος; Γνωστός, απλός κι εύκολος. Τη Μ. Τρίτη, στο στάδιο Αλκαζάρ και ώρα 16:00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας όπου στο α’ ημίχρονο θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της ΑΕΛ και του Τυρνάβου, ενώ στο β’ ημίχρονο θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες του Σ.Φ. Monsters και του 6ου λυκείου Λάρισας. Η τιμή του εισιτηρίου μόλις 3 ευρώ. Στόχος η συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού (20.00 ευρώ).

Είναι χρέος όλων μας να προσπαθούμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Είναι υπόθεση της πόλης ολόκληρης η υποστήριξη ενός αγώνα ζωής από κάποιον συνάνθρωπό και συμπολίτη μας. Ας κάνουμε την κοινωνία μας ακόμα πιο ανθρώπινη, φροντίζοντας στην παρούσα φάση να προσφέρουμε την ελάχιστη βοήθειά μας και να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για το σκοπό αυτό. Ασφαλώς και δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν θα μπορέσουμε να δώσουμε το «παρών» στον αγώνα της Μ. Τρίτης…
Για τον καθένα μας 3 ευρώ, ίσως, να μην είναι τίποτα. Σαν να κερνάμε έναν καφέ...
Για τον Κωνσταντίνο, όμως, μπορεί να είναι όλη του η ζωή!

Εισιτήρια διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITYSTORE (Μανωλάκη 9-11), από τα γραφεία της ΑΕΛ επί της Μ. Αλεξάνδρου 35 (5μ.μ.-9μμ.) και από τα γραφεία του ΣΦ "Monsters" (Περραιβού 8), ενώ το Σάββατο 12 Απριλίου και την Κυριακή 13 Απριλίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας συμμαθητές του Κωνσταντίνου θα διαθέτουν επίσης εισιτήρια του αγώνα.

Στέφανος Κ. Αΐνης

*Για πιο άμεση επικοινωνία με τη «Φωλιά του κούκου» μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις απόψεις και οποιοδήποτε άλλο μήνυμά σας στο e-mail hfwliatoukoukou@yahoo.gr ή με το να επισκέπτεστε και να γίνετε μέλη στην επίσημη σελίδα της στήλης στο facebook πατώντας εδώ  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top