Όλες οι ομάδες της Super League που θα αγωνίζονται του χρόνου στην πρώτη κατηγορία πήραν από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ άδεια συμμετοχής, μοναδική ομάδα που δεν πήρε είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν κατέθεσε φάκελο αδειοδότησης ο Πανιώνιος και είναι η ομάδα της Νέας Σμύρνης για δεύτερη συνεχόμενη φορά παίζει στο πρωτάθλημα χωρίς άδεια. Τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Πανιώνιος που δεν αδειοδοτηθούν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές για παίκτες άνω των 24 ετών και αλλοδαπούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ο.Φ.Η., κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, Ο.Φ.Η., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.
Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top