Και η παρέλαση ονομάτων, συνεχίζεται! «Βροχή» πέφτουν οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές στην ΑΕΛ, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις πιθανές περιπτώσεις που κρίνονται ενδιαφέρουσες. Μετά την συμφωνία της ΑΕΛ με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Χοσέ Αντόνιο Εσπίν Πουέρτα και τον τερματοφύλακα, Μανώλη Αποστολίδη, ακόμα τρεις παίκτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους των βυσσινί. Ο λόγος για τους Πάολο Φαρινόλα, Πέδρο Χοσέ Πινάθο Αρίας και Αλεξ Γκαρσία Πένια. Η ενίσχυση της θεσσαλικής ομάδας, αποτελεί προτεραιότητα, ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

Πάολο Φαρινόλα
Ο Πάολο Φαρινόλα είναι γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1984 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ και περιφερειακός επιθετικός. Τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε, ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ξάνθη, Αχαρναϊκό, Μαρκό, Εθνικό Πειραιώς, Βέροια και Καλλιθέα. Έχει 30 συμμετοχές (2 γκολ) σε αγώνες της Α' Εθνικής κατηγορίας, 171 (27 γκολ) σε αγώνες της Β' Εθνικής, 6 σε αγώνες της Γ' Εθνικής και 14 σε αγώνες κυπέλλου.

Πέδρο Χοσέ Πινάθο Αρίας
Ο Πέδρο Χοσέ Πινάθο Αρίας γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1985. O Ισπανός μεσοεπιθετικός, αλλά και κατά περίπτωση αριστερός εξτρέμ, Περίκο (Πέδρο Χοσέ Πινάθο Αρίας), ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Κάντιθ και πραγματοποίησε 22 συμμετοχές πετυχαίνοντας 3 γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Χιμνάστικ, Έλτσε, Σαλαμάνκα, Καστεγιόν και Μάλαγα.

Αλεξ Γκαρσία Πένια
Ο αριστερός εξτρέμ, Αλεξ Γκαρσία Πένια, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σεστάο, γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1984, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Γουαδαλαχάρα, Μπανταλόνα, Ειμπάρ, Χαέν, Βιγιαρεάλ Β', Μπιλμπάο, Σανταντέρ και Καντάμπρια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top