Στον τελικό των «μεγάλων» (γεννηθέντες ‘99) η ΑΕΛ 1999 έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον Πανιώνιο 1 και επικράτησε δίκαια με 2-0, χάρις το γκολ του Τσιαντούλη από το πρώτο ημίχρονο (25’) της αναμέτρησης και εκείνο του Βαλαώρα στο δεύτερο μέρος (70’).
Το παιχνίδι είχε έναν καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, ενώ τα παιδιά των δύο ομάδων αποζημίωσαν τους περίπου 350 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Στάδιο Αλκαζάρ με το ωραίο θέαμα σε όλο το 90-λεπτο.
Στο προπαιδικό, κυπελλούχος αναδείχτηκε η ΑΕΛ 2001 η οποία επικράτησε στον τελικό με 1-0 του Τοξότη Λάρισας σε ένα όμορφο παιχνίδι που οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το γκολ των "βυσσινί" σημείωσε ο Αλεξανδράκης στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε συνολικά το τουρνουά με τεράστια επιτυχία σε όλες τις κατηγορίες, μιας και αναδείχτηκε κυπελλούχος σε «προτζούνιορ» και «τζούνιορ», ενώ τιμητικές διακρίσεις είχαν και ποδοσφαιριστές της. Παράλληλα, βραβεύτηκαν και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που ξεχώρισαν με την εξαιρετική τους απόδοσή τους στο Larissa Cup.
Στην κατηγορία τζούνιορ, ο Σωκράτης Αντωνίου της ΑΕΛ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ, ενώ MVP αναδείχτηκε ο Σωτήρης Κυρίτσης του Φαλανιακού.
Στην κατηγορία του προπαιδικού, αντίστοιχα, MVP αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ζυγούρης Αθανάσιος, ενώ πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, ο Πινακάς Δημήτριος των Ατρομήτων.
Τέλος, στην κατηγορία του παιδικού η ΑΕΛ κυριάρχησε σε όλα, αφού πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Άγης Βαλαώρας και MVPο Κωνσταντίνος Τσιαντούλης.
Ειδικό βραβείο «FairPlay» απονεμήθηκε στην ομάδα της Νίκαιας.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top