Ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε σε πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα αποκτώντας μεταξύ άλλων και δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛ, το Γιώργο Καρακώστα και το Κώστα Χατζή. Την απόκτηση των Χατζή, Γκόλια, Λαγού, Καρακώστα, Γεωργίου και την παραμονή του Χατζηζήση, ανακοίνωσε και επίσημα ο Απόλλων Σμύρνης.

Γεώργιος Καρακώστας
Ο Γιώργος Καρακώστας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1984 και κατάγεται από το Στάνο Αιτωλοακαρνανίας. Ξεκίνησε τη διαδρομή του από τον Ακαρνανικό το 2000, αλλά τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές τις έκανε με τον Παναιτωλικό ένα χρόνο αργότερα. Πέρασε από Θέρμιο Απόλλωνα και ΠΑΣ Πρεβέζης, επέστρεψε στον Ακαρνανικό και το 2005 μετακόμισε στην Άρτα και την τοπική Αναγέννηση το 2005. Έκτοτε καταγράφει γεμάτες χρονιές με Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό, Δόξα Δράμας και Καλλονή. Το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό, ΑΕΛ και Α.Ο. Πεύκης.

Κώστας Χατζής
Ο Κώστας Χατζής έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου του 1985 στην Λάρισα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Λάρισας, από όπου πήρε μεταγραφή στους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε, πριν έρθει στην ΑΕΛ, ήταν ο Πιερικός. Το Γενάρη του 2013 ανήκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου, ενώ το καλοκαίρι του 2013 βρέθηκε στον Αιγινιακό.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top