Σπουδαία εκτός έδρας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-5 σημείωσε η ΑΕΛ Καναδά στον αγώνα της Παρασκευής επί της πρωτοπόρου και αήττητης πορτογαλικής ομάδας P.C.L. C.
Η ΑΕΛ "ευτύχησε" να προηγηθεί νωρίς με αυτογκόλ της αντιπάλου μετά από λάθος της άμυνας, ενώ στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματά της με τον Πέδρο Σιμόες, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι και το ημίχρονο να λήξει με 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ παρουσιάστηκε "μουδιασμένη" και οι αντίπαλοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν χωρίς επιτυχία. Η ΑΕΛ ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να φτάσει το σκορ σε 1-5, χάρη σε δύο (2) τέρματα του Κρις Πουλιάση και ένα (1) του Πέδρο Σιμόες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πουλιάσης αστόχησε σε πέναλτι ενώ το σκορ ήταν 1-4.
Η ΑΕΛ ικανοποίησε με την εμφάνισή της και δίκαια πλέον μοιράζεται την πρώτη θέση με την αντίπαλό της και την ομάδα Hispanic America A, έχοντας 18 βαθμούς, ενώ παραμένει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση έχοντας διαφορά 39 τερμάτων.
Την επόμενη Τετάρτη η ΑΕΛ αγωνίζεται για το κύπελλο, ενώ την επόμενη Παρασκευή αγωνίζεται για το πρωτάθλημα πάλι εκτός έδρας με την ομάδα των Three Lions."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top