Για την κανονική περίοδο η ΑΕΛ αγωνίστηκε το βράδυ της Παρασκευής εκτός έδρας με αντίπαλο την βρετανική Three Lions. Το πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονικό και χωρίς πολλή δράση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα αδύναμο σουτ αφού η μπάλα κόντραρε σε 3 παίκτες και πέρασε μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Mίλτον Τσιαπαλή.
«Ήμασταν υποτονικοί και δεν δείξαμε ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Η ΑΕΛ βγήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο 75' η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι στο οποίο αστόχησε ο Κρις Πουλιάσης. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και στο 90' ο επιθετικός Μπίζμαρκ Μπαριέντος κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία για να γράψει το τελικό 1-1.
«Οι παίκτες μας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Πατσέκο, Πέδρο, Πουλιάσης, Εστέρα, Πανόπουλος, Μπλόντια, Μπαριέντος, Μιχαλόπουλος, Κάντζας αγωνίστηκαν σαν πολεμιστές. Δεν επρόκειτο να χάσουν αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής Γουγουλιάς.
Μετά το αποτέλεσμα της Παρασκευής, η ΑΕΛ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την πολωνική P.C.L. C.
Οι τραυματίες της ΑΕΛ Ντίνος Ζιρτιλίδης (δεύτερος αρχηγός), Στιβ Φλόιντ αναμένεται να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση σε 1-2 εβδομάδες. Επόμενο παιχνίδι της ΑΕΛ είναι την Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 20:30 μ.μ. στο ελληνικό κοινοτικό κέντρο με αντίπαλο την πολωνική White Eagles FC.
Τέλος, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου η ΑΕΛ θα αγωνιστεί εντός έδρας με αντίπαλο την βρετανική Three Lions, σε ημερομηνία που θα οριστεί αργότερα. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top