Κύριε Τσακμακιδη,
Λυπούμεθα που δεν μιλάμε με τον τέως μεγαλομέτοχο.
Αυτές οι ανταλλαγές επιστολών και προσφορών έχουν καταντήσει κουραστικές την στιγμή πού όλη η πόλη αγωνιά για την τύχη της ομάδας, αυτή την ώρα που όλοι έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της και παραμερίζουν την οποιαδήποτε διαφορά για το καλό της ομάδας.
Ο τέως μεγαλομέτοχος δεν είναι αυτός που κάθε στιγμή διατυμπανίζει την αγάπη του για την ΑΕΛ;
Τελικά πόσο κοστολογεί αυτή την αγάπη του;
Αυτή την ίδια στιγμή επιλέγετε με την χειρότερη όλων των προτάσεων σας να εκβιάσετε την ομάδα επιθυμώντας να αρπάξετε όσα περισσότερα  μπορείτε από αυτή, αλλά στην ουσία να μπλοκάρετε  την εκκαθάριση που αυτός είναι ο πραγματικός σας στόχος.
Με τα γήπεδα  καμένα, αυθαίρετα κτίσματα, διαλυτική αίρεση σας προτείναμε 190.000,00 EUR.Για να αγοράσουμε στην ουσία 38 στρέμματα χωράφια με αξία που δεν ξεπερνάει τα 30.000,00 EUR και όλα αυτά για να σας βοηθήσουμε οικονομικά στην διαδικασία της εκκαθάρισης.
Η προσφορά μας είναι η καλύτερη δυνατή και είμαστε κάθετοι σε αυτήν.
Αρκετά έχετε καθυστερήσει την ομάδα μέχρι τώρα.
Πλεξίδας  Ευάγγελος

Υ.Γ Και επειδή πέρα από όλες τις κωλοτούμπες  που έχετε κάνει μέχρι στιγμής εξακολουθείτε ελεεινά να ψεύδεστε σας προκαλώ να φέρετε ένα έγγραφο υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από επίσημη αρχή που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σας ότι χωρίς εκκαθάριση μπορεί να δημιουργηθεί νέα ΠΑΕ και να εγγραφεί στους πίνακες της FOOTBALL LEAGUE,και να αδειοδοτηθεί για την SUPERLEAGUE χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top