Την Τετάρτη (16/07) το βράδυ στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου η ΑΕΛ αγωνίστηκε για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου με αντίπαλο την βρετανική St. George FC και παρά το κρύο βράδυ η ΑΕΛ είχε την υποστήριξη του κόσμου της.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Πάουλο Σαλβαδόρε και συνέχισε να πιέζει με αποτέλεσμα ο Χρήστος Πουλιάσης (πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών της διοργάνωσης) να ανεβάσει το σκορ στο 2-0. Από αυτό το σημείο και μετά η ΑΕΛ έδειχνε σημάδια λήθαργου και αργών κινήσεων. Η αντίπαλη ομάδα σκόραρε στο 44' και το ημίχρονο τελείωσε με την ΑΕΛ προηγούμενη 2-1.
Στο ημίχρονο ο προπονητής της ΑΕΛ προσπάθησε να αφυπνίσει και να πειθαρχήσει του παίκτες του.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο. Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει τέρμα. Στο 65' ο Πουλιάσης σκόραρε και πάλι για το 3-1, ενώ ο μέσος Μπρετ Μπλόντια ανέβασε τον δείκτη στο 4-1 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Μετά τον αγώνα ο μέσος της ΑΕΛ Πέδρο Σιμόες δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε τον αγώνα, αλλά καθόλου για την εμφάνισή μας. Αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η ΑΕΛ. Θα είμαστε βελτιωμένοι την Παρασκευή το βράδυ. Πιστεύω ότι ο Μπρετ Μπλόντια ξεχώρισε και ήταν το πρόσωπο του αγώνα».
Ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ είναι την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στις 18.30, στο γήπεδο της βρετανικής Three Lions. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top